AEG

Stijlvolle, flexibele bewaring
van uw wijnen.

Deze compacte wijnkoeler biedt het ultieme in stijl en flexibiliteit. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden, en past perfect bij uw andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG.

Flexibele opslag voor een wijde range aan flessen
Van champagne tot prosecco, in deze wijnkoeler passen flessen die verschillend zijn van maat en vorm. Zijn flexibele ontwerp biedt meer ruimte tussen de schappen, waardoor de wijn in verschillende posities kan worden bewaard, zonder de opstelling aan te passen. Zo blijft iedere collectie koel en gevarieerd.

Past naadloos in de keuken
De wijnkoeler heeft een gestroomlijnde, naadloze afwerking. Hij heeft geen handgrepen, en opent door er licht tegen te duwen. De koeler aligneert met andere AEG apparaten, zodat u een onberispelijke look creëert.

Meer weten? Maak een afspraak met een specialist

De juiste kerntemperatuur
op uw verzoek

De apparaten uit de nieuwe Mastery Range van AEG hebben allemaal één ding gemeen. Elk apparaat is voorzien van intelligente technologieën om het kookproces zo eenvoudig en responsief mogelijk te maken. Ze werken op een unieke manier samen om uw kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Maak bijvoorbeeld kennis met de AEG ovens met SenseCook® – het hulpmiddel in uw zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de malste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid. Gebruik simpelweg de woorden die u ook in een restaurant zou gebruiken – rood, medium, doorbakken.

U hoeft nooit meer te Googelen om de juiste kerntemperatuur te vinden
De oven zoekt de bijpassende kerntemperatuur voor u op en u hoeft voor de rest niks meer te doen. Zonder de deur zelfs maar te openen wordt alles gecontroleerd en beheerst, van malse stukken vlees tot gesmolten chocoladefondant. Zo kunt u iedere keer weer dezelfde perfecte resultaten bereiken.

Meer weten? Maak een afspraak in de showroom

Rood. Medium. Doorbakken.
Zoals u wilt.

Voor het eerst kunt u erop vertrouwen dat uw oven precies begrijpt welk resultaat u wilt, gewoon door de woorden die u kiest.

SenseCook is beschikbaar op het grootste gedeelte
van de AEG multifunctionele heteluchtovens

En daarnaast ook op het uitgebreide aanbod multifunctionele heteluchtovens met geïntegreerde stoomfuncties. Terwijl SenseCook® u al werk uit handen neemt, zorgen de verschillende stoomfuncties voor oneindig veel mogelijkheden om uw gerechten exact te bereiden op de manier waarop u ze het lekkerste vindt.

Ontdek het voordeel van stoom
Zo kunt u een klein beetje stoom toevoegen om brood luchtiger van binnen en knapperig van buiten te krijgen. Of bereid complete maaltijden in minder dan een half uur met 100% stoom. Niet alleen veel lekkerder, omdat de ingrediënten niet uitdrogen, maar ook veel gezonder. Alle vitamines blijven immers ook behouden op deze manier.

Meer weten? Maak een afspraak met een specialist

AEG ovens met
SenseCook

Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid.

 

De AEG comfortlift
tilt uw vaat naar
een hoger niveau

Ontdek de eerste vaatwasser ter wereld waarvan uw de onderste korf naar boven kunt laten komen. Voor moeiteloos in - en uitruimen, zonder te bukken.

Eindelijk een vaatwasser met de ideale hoogte
voor ergonomisch in- en uitruimen

De vaatwasser in- en uitruimen is al geen plezier, daarom introduceert AEG ComfortLift®. De eerste vaatwasser waarbij de onderste korf – met belading – bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Uw glanzende vaat en kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kunt u de vaatwasser efficiënter uitladen en effectiever inruimen – zonder te bukken! Een vaatwasser die ontworpen is om het u gemakkelijker te maken.

ComfortLift®-vaatwassers combineren de allernieuwste technologie met een bekroond ontwerp
Het unieke en innovatieve liftmechanisme dat de onderste korf richting de gebruiker tilt, is erkend met een prestigieuze gouden iF Design Award en heeft ook een gerespecteerde Red Dot Award in de wacht gesleept.

Meer weten? Maak direct een afspraak

De ComfortLift vaatwassers zijn onderdeel van de nieuwe Mastery Range van AEG

Het verbeteren van consumentenervaringen staat centraal bij deze range, naast het bereiken van perfecte resultaten op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo zijn deze vaatwassers van AEG extreem stil. Zelfs terwijl u in de keuken bezig bent, merkt u niet dat ze in werking zijn. Bovendien optimaliseren ze het water – en energieverbruik, waardoor ze tot 50% energie en kosten besparen in vergelijking met een traditionele vaatwasser.

Ontdek ook de AirDry-technologie van deze vaatwassers
Hierbij wordt de natuurlijke luchtstroom gebruikt om de droogcyclus af te ronden. Door de deur automatisch 10 cm te openen tijdens het laatste deel van de cyclus wordt de vaat optimaal gedroogd bij een zo laag mogelijk energieverbruik.

Meer weten? Maak een afspraak in de showroom

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan