Keukenideeën Pinterest

Keuken ideeën Pinterest

Keukeninspiratie opdoen kan op verschillende manieren, ga langs bij verschillende keukenspeciaalzaken, neem een abonnement op een interieurmagazine of doe keuken ideeën op via Pinterest! Wij vertellen u graag meer over dit visuele digitale prikbord.

Hoe werkt Pinterest?

Pinterest is een groot visueel prikbord met miljoenen pins (plaatjes). Deze plaatjes worden door alle gebruikers wereldwijd geplaatst en doorgeplaatst (repin). Dit zorgt ervoor dat er enorm veel ideeën en dus inspiratie wordt verspreid via dit platform.

Een gebruiker kan een bord aanmaken met een specifieke titel. Stel, u wilt graag binnenkort een nieuwe keuken aanschaffen, maar u heeft nog weinig tijd genomen om zich hierin te verdiepen. Maak dan een Pinterest account aan (dit is gratis), mocht u dit nog niet hebben, en ga aan de slag met het maken van een bord. Noem dit bord bijvoorbeeld ‘keuken’. En ga aan de slag via de zoekfunctie van Pinterest, op dit platform vindt u ontelbare pins over keukens waarbij er zeker iets naar uw voorkeur bij zit. Repin deze pin op uw ‘keuken’ bord en zo verzamelt u uw wensen voor uw nieuwe keuken. Ook kunt u op het internet naar plaatjes zoeken en deze pinnen naar uw ‘keuken’ bord.

Pinterest keukens

Op Pinterest zijn enorm veel keuken pins te vinden. Niet gek als u zich bedenkt dat de categorie interieur een groot bereik heeft op dit platform. Bent u op zoek naar landelijke, moderne of klassieke keukens? Het ontbreekt u aan niets. Zoek daarnaast ook op keuken tips of keukens hacks, u vindt dan veel handige functionaliteiten waar u zelf misschien niet direct aan dacht. Maar wel fijn kunnen zijn in uw nieuwe keukenontwerp. Door dit soort pins te bewaren op uw bord, kunt u straks duidelijk aangeven bij uw keukenadviseur wat u in gedachten heeft.


Pinterest wonen

Natuurlijk is Pinterest niet alleen handig voor het verzamelen van toekomstige keuken plaatjes. Het platform staat ook bekend om veel gebruikt te worden voor de voorbereidingen van een bruiloft, het maken van recepten en het inrichten van uw interieur. Soms brengt een nieuwe keuken ook andere verbouwplannen in huis met zich mee. Het aanmaken van meerdere borden met uw interieur-smaak kan de keukenadviseur helpen bij het meedenken in uw nieuwe keuken. Steeds vaker wordt er gekozen voor een woonkeuken, het gaat dan niet alleen om de keuken maar ook om complete kastenwanden. Vraag gerust aan uw keukenadviseur of het mogelijk is om de keukenkasten door te trekken naar het interieur en eenheid aan te brengen in uw huis.

Interessante Pinterest weetjes

Een aantal interessante Pinterest weetjes hebben wij op een rij gezet.

• Waar een bericht op Facebook gemiddeld 3 uur zichtbaar is in ieders timeline, kan een pin op pinterest wel 3,5 maand blijven circuleren.
• Pinterest is een visuele zoekmachine en behoort tot een van de meest gebruikte zoekmachines als het gaat om inspiratie en informatie. Toch eens vaker een zoekopdracht in Pinterest wagen..
• 75% van de Pinterest gebruikers gebruikt het platform met een mobiel apparaat via de Pinterest app.
• Een van de grootste categorieën op Pinterest is het interieur. Genoeg pins dus om ideeën op te doen voor uw interieur.
• Het merendeel, zo’n 60% van de Pinterest gebruikers is vrouw.

Volg Uw Keukenspeciaalzaak op Pinterest

Blijf op de hoogte van de laatste keukentrends en handige keukenweetjes door Uw Keukenspeciaalzaak te volgen op Pinterest. Regelmatig plaatsen wij nieuwe borden met pins zodat u uw gewenste keuken kunt samenstellen. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Kom dan langs bij uw keukenspeciaalzaak in de buurt en bespreek uw wensen!