Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Leicht Amsterdam
“Duurzame kwaliteit, een tijdloos design en geweldige details.”

Al meer dan 80 jaar kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige keukens. We geven u graag een persoonlijk advies om een keuken te realiseren waarin uw gezin graag vertoeft en uw gasten zich helemaal thuis voelen.

Amsterdam
Keukenstudio Carmen
“Wij leveren maatwerk passend bij u en uw portemonnee.”

Natuurlijk vinden we dat een keuken mooi moet zijn. Maar het design moet óók gericht zijn op praktisch gebruiksgemak. Uw keuken is immers vooral een plek waar u prettig wilt kunnen koken. We letten daarom extra op ergonomie.

Keukencentrum Berkers
“Een vakkundig familiebedrijf met passie voor keukens.”

Wij worden graag eerlijk en open geholpen als wij zelf iets kopen. Daarom werken we op dezelfde manier. Bij ons geen opdringerige verkopers. Samen met de klant stellen we in een ontsnappen sfeer een prachtige droomkeuken samen.

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak