Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw KeukenSpeciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

SSK Keukenstudio
“We ontzorgen u volledig met onze totaalservice.”

We maken een prachtig keukenontwerp, zodat u in detail kunt zien hoe uw keuken er straks uitziet. Maar we regelen ook alles. Het inmeten, het demonteren van uw oude keuken en natuurlijk het plaatsen van uw nieuwe keuken kunt u aan ons overlaten.

Keukenstudio Voorschoten
“Maar liefst 95% vindt ons op aanraden van andere klanten”

Al sinds 1985 maken wij het kopen van een keuken leuk. Geen opdringerige verkopers, maar alle tijd om rustig een keuken te ontwerpen én te plaatsen die helemaal bij u past. Uiteraard met vakkundige begeleiding.

Bogaard Keukens & Badkamers
“Een trots familiebedrijf waarin vader en zonen elkaar opvolgen.”

We zijn een familiebedrijf waarin we onze vakkennis van generatie op generatie aan elkaar doorgeven. Oók als het gaat om de technische zaken en de montage. We komen altijd tot een ontwerp waar u én wij trots op kunnen zijn.

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak