Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Keukenstudio Maassluis
“Vertrouw op ervaring, vakkundigheid en een uniek ontwerp.”

Iedere klant, ieder huishouden en ieder interieur is uniek. Daarom zijn onze keukenontwerpen dat ook. Onze medewerkers, die vrijwel allemaal 20 tot 30 jaar ervaring hebben, gaan daarbij graag een stap verder dan gebruikelijk.

Keukenstudio Kooistra
“Wij zijn trots op ons werk als ú trots bent op uw nieuwe keuken!”

Keukenstudio Kooistra is al sinds 1981 een creatieve keukenspecialist die weet dat design en ergonomie samengaan om de perfecte keuken te creëren. Bent u trots op uw nieuwe keuken? Dan zijn wij trots op ons werk!

Keukenstudio Carmen
“Wij leveren maatwerk passend bij u en uw portemonnee.”

Natuurlijk vinden we dat een keuken mooi moet zijn. Maar het design moet óók gericht zijn op praktisch gebruiksgemak. Uw keuken is immers vooral een plek waar u prettig wilt kunnen koken. We letten daarom extra op ergonomie.

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak