Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Baars Topkeukens
“Voor ieder budget een optimale prijs-/ kwaliteitverhouding.”

Wij werken met de modernste technieken om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Zo kunt u digitaal door uw keuken lopen en aanpassingen laten doorvoeren tot alles volledig naar uw wens is. Uiteraard helpen we u daarbij de juiste keuzes te maken.

Asto Keukens
“Al sinds 1973 het juiste adres voor uw nieuwe keuken.”

We zijn een familiebedrijf met passie voor het vak. Keukens zitten ons in de genen en we delen de kennis en ervaring die we in bijna 50 jaar hebben opgebouwd graag om de voor u en uw woning perfect passende keuken te realiseren.

Rotterdam
Martens Keukens & Haarden
“We zijn trots dat we er al ruim 50 jaar écht voor de klant zijn.”

Het is onze passie om erachter te komen wat úw passie is, zodat we u perfect kunnen helpen bij het realiseren van de perfect passende droomkeuken. We creëren al ruim 50 jaar de mooiste en meest innovatieve keukens en doen dat ook graag voor u.

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak