Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Vink Keukens
“Wij werken volgens ons motto: Niet duurder, wel beter!”

Bij Vink heeft u alle voordelen van een kleinschalige, maar zeer ervaren onderneming. U krijgt persoonlijke service, een eerlijk advies én we kunnen alles van ontwerp tot aanleg vakkundig voor u verzorgen.

Molenhoek
Huyberts Keukens
“U zit met de ondernemer aan tafel en heeft één aanspreekpunt”

“Voorop staat dat we goed naar u luisteren. Geen opdringerige verkopers, maar één aanspreekpunt die alles voor u regelt. De winkeleigenaar zorgt er zelf voor dat alles perfect verloopt, zodat u zorgeloos de keuken van uw dromen krijgt.”

Sint-Oedenrode
De Keukenhaven
“We zorgen altijd voor een goed ontwerp voor het juiste budget.”

We zullen er altijd alles aan doen om voor elke klant een perfect passend plan te maken en een keuken te ontwerpen die helemaal naar wens is. Ongeacht het budget. Kan niet? Dat bestaat bij ons niet!

Oudenbosch

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak