Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Keukencentrum Uniek
“We begeleiden u van A tot Z, zodat u nergens omkijken naar heeft.”

Ons hechte en zeer ervaren team staat voor u klaar om uw wensen en eisen te vertalen naar uw ideale droomkeuken. Ons familiebedrijf is in 1975 gestart en nog iedere dag vinden we het een prachtige uitdaging om droomkeukens werkelijkheid te maken.

Edward Wilting Keukens
“Persoonlijk advies voor een betaalbare keuken die echt bij u past.”

Wij werken met de modernste technieken om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Zo kunt u digitaal door uw keuken lopen en aanpassingen laten doorvoeren tot alles volledig naar uw wens is. Uiteraard helpen we u daarbij de juiste keuzes te maken.

Janssen Keukens
“Maatwerkoplossingen in keukens tegen een verrassend lage prijs.”

Sinds de dag dat wij in 1983 onze deuren openden, hanteren we dezelfde filosofie: iedere klant zoekt een unieke keuken die bij hem of haar past. Daarom bieden we altijd maatwerk, maar wel tegen een verrassend lage prijs.

Wijchen

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak