Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Keukenstudio Ter Laak
“Al meer dan 55 jaar een begrip in de Bollenstreek.”

Het eindresultaat moet helemaal naar wens zijn. Wij zorgen er dan ook voor dat we aan al uw keukenwensen tegemoet komen, maar liever overtreffen we ze nog. Die instelling heeft ervoor gezorgd dat we al meer dan 55 jaar een begrip in de regio zijn.

Noordwijkerhout
SSK Keukenstudio
“We ontzorgen u volledig met onze totaalservice.”

We maken een prachtig keukenontwerp, zodat u in detail kunt zien hoe uw keuken er straks uitziet. Maar we regelen ook alles. Het inmeten, het demonteren van uw oude keuken en natuurlijk het plaatsen van uw nieuwe keuken kunt u aan ons overlaten.

R&R Keukendesign
“Bij ons is de eigenaar zelf nog nauw betrokken bij uw keuken”

“We werken op een informele, maar professionele manier en zijn er trots op dat we iedere klant een unieke, kwalitatief hoogwaardige droomkeuken geven die past bij de wensen, levensstijl, smaak, gezinssituatie én het budget.”

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak