Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Wilms
“Iedere klant is uniek en dus is ieder advies bij ons maatwerk.”

Al meer dan 80 jaar zijn we een begrip in de regio. Dat hebben we bereikt doordat we luisteren naar uw wensen, passende oplossingen bieden en alles voor u verzorgen van ontwerp tot bouwtechnische werkzaamheden.

Den Helder
Verkade Keukendesign
“Wij zijn er voor de klant die persoonlijk advies zoekt.”

U koopt niet iedere dag een nieuwe keuken. Daarom zijn wij er om u te helpen bij het leuke, maar soms ook lastige proces. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of gerenoveerde keuken.

R&R Keukendesign
“Bij ons is de eigenaar zelf nog nauw betrokken bij uw keuken”

“We werken op een informele, maar professionele manier en zijn er trots op dat we iedere klant een unieke, kwalitatief hoogwaardige droomkeuken geven die past bij de wensen, levensstijl, smaak, gezinssituatie én het budget.”

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak