Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw KeukenSpeciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Keukenstudio Voorschoten
“Maar liefst 95% vindt ons op aanraden van andere klanten”

Al sinds 1985 maken wij het kopen van een keuken leuk. Geen opdringerige verkopers, maar alle tijd om rustig een keuken te ontwerpen én te plaatsen die helemaal bij u past. Uiteraard met vakkundige begeleiding.

SmartDesign Keukenstudio
“Vertrouw op ervaring, vakkundigheid en een uniek ontwerp.”

Iedere klant, ieder huishouden en ieder interieur is uniek. Daarom zijn onze keukenontwerpen dat ook. Onze medewerkers, die vrijwel allemaal 20 tot 30 jaar ervaring hebben, gaan daarbij graag een stap verder dan gebruikelijk.

KBC Scharnegoutum
“We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.”

In onze 1.600 m2 grote showroom vindt u keukeninspiratie in alle denkbare stijlen. Onze adviseurs helpen u de juiste keuzes te maken en alle werkzaamheden, van sloop van de oude keuken tot plaatsing van de apparatuur, verzorgen we in eigen beheer.

Scharnegoutum

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak