Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw KeukenSpeciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Baars Topkeukens
“Voor ieder budget een optimale prijs-/ kwaliteitverhouding.”

Wij werken met de modernste technieken om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Zo kunt u digitaal door uw keuken lopen en aanpassingen laten doorvoeren tot alles volledig naar uw wens is. Uiteraard helpen we u daarbij de juiste keuzes te maken.

Loomans Keukens
“Een persoonlijk familiebedrijf met een ongedwongen werkwijze.”

“Loomans Keukens is een persoonlijk familiebedrijf dat u op een ongedwongen manier ondersteunt om de keuken van uw dromen te ontwerpen én te installeren. Samen zorgen we voor de beste oplossing!”

Eindhoven
KBC Keukens en Badkamers
“We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.”

In onze 1.600 m2 grote showroom vindt u keukeninspiratie in alle denkbare stijlen. Onze adviseurs helpen u de juiste keuzes te maken en alle werkzaamheden, van sloop van de oude keuken tot plaatsing van de apparatuur, verzorgen we in eigen beheer.

Scharnegoutum

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak