Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Van Ginkel Keukens
“Ruim 60 jaar ervaring, een eigen montagedienst en topservice.”

Iedere klant is anders. Iedere woning is anders. Daarom zijn ook al onze keukenontwerpen anders. Onze vakkundige medewerkers nemen uw wensen als basis voor het ontwerp, zodat u zeker weet dat u een unieke en perfect passende keuken krijgt.

Barneveld
Loomans Keukens
“Een persoonlijk familiebedrijf met een ongedwongen werkwijze.”

“Loomans Keukens is een persoonlijk familiebedrijf dat u op een ongedwongen manier ondersteunt om de keuken van uw dromen te ontwerpen én te installeren. Samen zorgen we voor de beste oplossing!”

Eindhoven
Wilms
“Iedere klant is uniek en dus is ieder advies bij ons maatwerk.”

Al meer dan 80 jaar zijn we een begrip in de regio. Dat hebben we bereikt doordat we luisteren naar uw wensen, passende oplossingen bieden en alles voor u verzorgen van ontwerp tot bouwtechnische werkzaamheden.

Den Helder

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak