Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

SmartDesign Keukenstudio
“Vertrouw op ervaring, vakkundigheid en een uniek ontwerp.”

Iedere klant, ieder huishouden en ieder interieur is uniek. Daarom zijn onze keukenontwerpen dat ook. Onze medewerkers, die vrijwel allemaal 20 tot 30 jaar ervaring hebben, gaan daarbij graag een stap verder dan gebruikelijk.

Huyberts Keukens
“U zit met de ondernemer aan tafel en heeft één aanspreekpunt”

“Voorop staat dat we goed naar u luisteren. Geen opdringerige verkopers, maar één aanspreekpunt die alles voor u regelt. De winkeleigenaar zorgt er zelf voor dat alles perfect verloopt, zodat u zorgeloos de keuken van uw dromen krijgt.”

Sint-Oedenrode
Loomans Keukens
“Een persoonlijk familiebedrijf met een ongedwongen werkwijze.”

“Loomans Keukens is een persoonlijk familiebedrijf dat u op een ongedwongen manier ondersteunt om de keuken van uw dromen te ontwerpen én te installeren. Samen zorgen we voor de beste oplossing!”

Eindhoven

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak