R&R Keukendesign
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

R&R Keukendesign: een speciaal keukenbedrijf

R&R Keukendesign is een kleinschalig familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens. Bij ons is de eigenaar zelf nog nauw betrokken bij de montage en nazorg van uw keuken. We weten dan ook als geen ander wat het betekent om maatwerk en topkwaliteit te leveren. In onze showroom gaan we samen met u op zoek naar de keuken die perfect aansluit op uw wensen, budget en levensstijl. Wij doen er graag alles aan om úw droomkeuken te realiseren. Een keuken die uiteraard compleet is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zoals AEG of Miele. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Oss, waar persoonlijke aandacht centraal staat en wij luisteren naar al uw wensen en vragen

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

“We werken op een informele, maar professionele manier en zijn er trots op dat we iedere klant een unieke, kwalitatief hoogwaardige droomkeuken geven die past bij de wensen, levensstijl, smaak, gezinssituatie én het budget.”

R&R Keukendesign
Goudplevier 8
5348 ZE Oss
Tel: 0412 - 647 947
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.