Miele apparatuur bij Uw KeukenSpeciaalzaak

Miele. Er is geen betere.

Miele is al jarenlang toonaangevend op het gebied van keukenapparatuur en staat voor fascinerende technologie, bijzonder design en uitstekende resultaten. Miele biedt een zeer breed assortiment keukenapparaten aan - van ovens, stoomovens en kookplaten tot wijnklimaatkasten en inbouwkoffiemachines.

Revolutionary excellence

Met de Dialog oven presenteert Miele een absolute wereldprimeur en verandert de manier van koken op revolutionaire wijze met de M Chef-technologie. Vanaf nu kunt u bereiden wat nog niemand anders is gelukt. Compleet nieuwe gerechten die alleen mogelijk zijn dankzij de revolutionaire kookmethode van deze oven. Voor de allereerste keer slaagt technologie erin om op een intelligente manier te communiceren met de textuur van voedsel. Het resultaat? Vlees blijft veel sappiger en wordt gelijkmatiger gegaard, vis en groenten behouden hun fijne structuur en deeg nog beter.

Benieuwd naar deze revolutionaire oven?

Maak direct een afspraak voor een demo

Stomen, grillen, bakken en meer alles in één oven.

Kies een combinatie van stomen en een andere manier van verwarmen, zodat je gerecht de perfecte consistentie krijgt met de nieuwe combi stoomoven van Miele.

Exclusief en tijdloos design

Miele is onderscheidend in de markt, zoals bijvoorbeeld de collectie apparaten die volledig greeploos zijn. De bediening van de ovens en combi magnetrons is vergelijkbaar met de bediening van een smartphone. Door sensortoetsen licht aan te raken open je ieder apparaat. De vaatwasser open je door twee keer op de deur te kloppen. Bij de koelkasten volstaat een zachte druk op het front.

Koken met stoom
gezond, makkelijk en veelzijdig

Echte kookliefhebbers kennen de voordelen van stomen al. Het is een manier om gerechten te bereiden waarbij geen olie of vet nodig is. Omdat de ingrediënten niet, zoals bij koken, in het water liggen blijven de voedingsstoffen veel beter bewaard. Het voordeel van koken met stoom is dat de vitamines, mineralen, kleur en structuur van het gerecht optimaal bewaard blijven. In de Miele-stoomoven bereid je veel meer dan alleen groenten. Zo kun je complete maaltijden, aardappelen, vis, vlees, rijst, maar ook toetjes bereiden!

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Het nieuwe middelpunt in de keuken

Met de TwoInOne inductiekookplaat kunt u maximaal genieten van het ruimtegevoel in uw keuken. De kookplaat bestaat uit twee PowerFlex-kookzones waarbij het niet uitmaakt waar u de pannen plaatst en een zeer effectieve geïntegreerde afzuiging in het midden. Zo kunt u dus genieten van maximale vrijheid tijdens het koken.

Alles wat u moet weten voordat u een keuken koopt in een handig boek speciaal voor u

Het kopen van een keuken is een complexe bezigheid waarin uw talloze keuzes moet maken. Om u alvast op weg te helpen hebben we een Speciaal Boek ontwikkeld.

Vraag het boek GRATIS aan