Ondernemers aan het woord

Wij staan zelf ook
graag in de keuken.

Koken zit in ons DNA! Wie u ook spreekt binnen Uw Keuken Speciaalzaak, we hebben allemaal liefde voor koken én voor lekker eten. We staan het liefst urenlang in de keuken en zijn fervent verzamelaar van unieke recepten en aparte ingrediënten. We koken met hartstocht en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk uw nieuwe keuken voor u is. We snappen dat u alles wat u nodig heeft snel bij de hand wilt hebben. We weten dat u soms wilt frituren en dan weer wilt pocheren, gratineren, glaceren of ‘gewoon’ wilt bakken. Maar we realiseren ons ook dat een keuken niet alleen wordt gebruikt om te koken. U wilt er ook gezellig samen ontbijten, dineren of een goed gesprek voeren. Wij zijn liefhebbers, net als u. Dat verschilt merkt u!

Asto Keukens
“Al sinds 1973 het juiste adres voor uw nieuwe keuken.”

We zijn een familiebedrijf met passie voor het vak. Keukens zitten ons in de genen en we delen de kennis en ervaring die we in bijna 50 jaar hebben opgebouwd graag om de voor u en uw woning perfect passende keuken te realiseren.

Rotterdam
Verkade Keukendesign
“Wij zijn er voor de klant die persoonlijk advies zoekt.”

U koopt niet iedere dag een nieuwe keuken. Daarom zijn wij er om u te helpen bij het leuke, maar soms ook lastige proces. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of gerenoveerde keuken.

Keukenstudio Maassluis
“Vertrouw op ervaring, vakkundigheid en een uniek ontwerp.”

Iedere klant, ieder huishouden en ieder interieur is uniek. Daarom zijn onze keukenontwerpen dat ook. Onze medewerkers, die vrijwel allemaal 20 tot 30 jaar ervaring hebben, gaan daarbij graag een stap verder dan gebruikelijk.

U vindt ruim 30 keukenzaken in Nederland met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Zoek de dichtstbijzijnde
Uw KeukenSpeciaalzaak

Vind uw KeukenSpeciaalzaak