Siemens apparatuur bij Uw KeukenSpeciaalzaak

Siemens: Ontwerp dat een stap verder gaat

Siemens huishoudelijke apparaten: waar geavanceerde materialen, strakke lijnen en geometrische vormen elkaar ontmoeten om tot een verfijnd en helder ontwerp te komen. Maak kennis met een leven vol eindeloze mogelijkheden.

Begin de dag met glans

Mooie momenten gaan vaak gepaard met stralend glaswerk. Maar wat is de beste manier om te zorgen dat uw glaswerk blijft stralen? Natuurlijk is met de hand afwassen een optie. Of bespaar veel moeite en gebruik een Siemens vaatwasser om uw glazen te reinigen en te drogen. De Zeolith® A+++ droogtechnologie gebruikt natuurlijke mineralen om vocht in de vaatwasser te absorberen en om te zetten in warmte en zorgt voor een mooie gelijkmatige droging van het glas. De Shine& Dry optie gebruikt extra spoelwater om alle wasmiddelresten te verwijderen en verlengt ook de fase van het droogprogramma voor extra zorgvuldige behandeling. En het Glas 40°C programma reinigt delicate glazen extra voorzichtig en zorgt voor glans. Alsof u het met de hand heeft gedaan.

De nieuwe koelkasten met iSensoric en hyperFresh

Het leven is niets zonder een beetje gezelligheid. Of er nu onverwachte gasten op bezoek komen, of er in het weekend op uit trekt – met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens bent u op elke situatie voorbereid. De sensoren brengen automatisch de relevante informatie over naar de intelligente besturing, die het dan verwerkt. Zo blijft uw product voor langere tijd vers en wordt het onder de optimale omstandigheden bewaard.

Home Connect
beheer uw kookapparatuur, waar en wanneer u maar wilt.

Home Connect: beheer uw kookapparatuur, waar en wanneer u maar wilt. Met de Home Connect app bedient u uw Siemens apparatuur met uw smartphone. De mogelijkheden van uw slimme apparaten in huis worden alleen maar groter. Er komen steeds meer diensten bij waarbij uw apparaten met elkaar communiceren voor eindeloze mogelijkheden. Van het bedienen van de lichtschakelaar van uw afzuigkap tot het sturen van de aanbevolen kooktijden naar uw Siemens kookplaat, alles is mogelijk!

Maak een afspraak in de showroom voor een demo

Weten wat echt belangrijk is

Waar een apparaat u nu precies mee helpt, geeft de doorslag. Daarom zijn Siemens huishoudapparaten uitgerust met functies die u flexibel laten inspelen op alle soorten situaties in het huishouden.

Geniet van een
geurvrije open keuken

De inductionAir Plus biedt u de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan u twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt. Zo profiteert u optimaal van het koken op inductie.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer