Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Waarop letten bij aankoop koelkast?

Is uw koelkast aan vervanging toe? Of bent u aan oriënteren naar een nieuwe keuken en vraagt u zich af waar u op kunt letten bij de aankoop van een nieuwe koelkast? Precies daarvoor hebben wij dit handige artikel geschreven, om u op weg te helpen.

Welke keukenapparatuur past bij u?

Keukenapparatuur is de basis van uw keuken. Meestal wordt er eerst gekeken naar de stijl, kleur en uitstraling van uw keuken. Alleen is het de keukenapparatuur die u gebruikt om uw eten te bereiden, koelen en verwarmen. Wat heeft u nu echt nodig in de keuken en wat is een fijne en functionele upgrade van uw keuken?

Afzuigsystemen in de keuken

Om een goede keuze te maken voor een geschikt afzuigsysteem in uw keuken was de definitieve keukenopstelling altijd van belang. En dan vooral op welke positie de kookzone werd geplaatst.

Blog voor wijnliefhebbers

Bent u een wijnliefhebber en wilt u weten waar u op kunt letten bij de aanschaf van een wijnklimaatkast? Of wilt u praktische tips voor het schoonmaken van uw wijnglazen? Lees er alles over. Eerst leggen we kort het verschil uit tussen een wijnklimaatkast en een wijnkoelkast.

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie