Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Keukenkast indelen

Een keukenkast indelen. Hoe doe je dat het meest handig en efficiënt? We kennen ‘m allemaal wel. Het bekende rommellaatje. Alleen kan het voorkomen dat het niet bij dit ene ‘laatje’ blijft. Hoe zorgt u nou voor de ideale indeling van uw keukenkasten en -laden? Wij geven een aantal tips om u op weg te helpen, zodat u het meeste uit uw keuken haalt, als het gaat om opbergen.

Keuken ontwerpen

Een keuken ontwerpen die voldoet aan al je wensen? Met die multifunctionele (stoom)oven, koelkast met fresh zone en dat fijne werkblad om de meest heerlijke gerechten te kunnen bereiden. Keukenfronten komen tot leven in een 3D ontwerp. U ziet direct hoe het er straks in uw keukenruimte uit kan komen te zien. En bevalt iets nog niet helemaal? Dan is het een kwestie van een muisklik om dit aan te passen. Zo kunt u net zolang puzzelen tot u tot uw ideale keukenontwerp komt. Wat is handig om te weten voordat u zelf aan de slag gaat?

Keukeninstallatie, montage en aansluiting

Het spreekt zo voor zich. U heeft uw nieuwe keuken uitgezocht bij uw keukenzaak. U verwacht bij de montage van de keuken, dat alles direct zodanig wordt geïnstalleerd, gemonteerd en aangesloten zodat u de keuken direct kunt gebruiken. Toch is dit niet altijd het geval bij iedere keukenzaak. We vertellen u graag iets meer over de verschillen tussen installatie, montage en aansluiting zodat u weet wat u mag verwachten van Uw Keukenspeciaalzaak. Bij ons is namelijk alles altijd all-in als u een keuken koopt.

Keukenverlichting voor een stralende keuken

Een fijne ruimte waar geleefd mag worden komt pas echt goed tot z’n recht met de juiste verlichting. Laat een lichtplan maken voordat de definitieve ruimte is ingericht. Door te spelen met licht, ontstaat er zoveel meer sfeer. Wij vertellen u graag meer over de juiste keukenverlichting voor een sfeervolle en stralende keuken.

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie