Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Keukentrends 2023

Wat zijn de keukentrends van 2023? Laat u onderdompelen in de laatste keukentrends van dit moment. Wij helpen u op weg door de meest inspirerende keukentrends speciaal voor u samen te vatten in dit artikel. Maak kennis met de nieuwste trends.

Marmer keukens en keukenbladen

Waanzinnig stijlvol en van alle tijden.. marmer in de keuken. Of het nu gaat om een marmeren keuken, keukenbladen of zelfs beiden, marmer is en blijft bijzonder. Alleen waar komt het eigenlijk vandaan en is het wel zo’n prettig toepasbaar materiaal voor in de keuken? We vertellen u er meer over en inspireren u ondertussen met prachtige marmer(look) keukens en -bladen.

Duurzame keukens

Duurzame keukens sluiten perfect aan bij het tijdperk waar we ons in bevinden. We hebben de afgelopen periode - meer dan ooit - bewust stil gestaan bij de wereld om ons heen en dat heeft iets getriggerd. Duurzaamheid, het milieu en onze natuur komt steeds hoger op de agenda te staan bij een ieder van ons. Wat kunt u voor duurzame keuzes maken als u op zoek gaat naar het vernieuwen van uw keuken? Speciaal voor u helpen wij u op weg naar een groene keuken.

Keukentrends 2022

Speciaal voor u hebben we de keukentrends van 2022 samengebracht. Wat zijn de kleuren van dit moment, welke keukenapparatuur is onmisbaar en wat zijn handige dingen om te weten voordat u uw nieuwe keuken gaat samenstellen? Ontdek de nieuwste keukentrends en laat u inspireren!

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie