Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Keukentrends 2024

Ontdek de keukentrends van 2024. Onze ontwerpster Daniëlle Meijer leidt u door de nieuwste trends. Ze vertelt alles over kleuren, voelbare texturen en natuurlijke tinten. Ontdek de charme van lichtere houtsoorten en het creatieve stapelen van meubelen.

Ontdek de tijdloze stijl van een zandkleurige keuken

In deze blog nemen we u mee naar de betoverende wereld van zandkleurige keukens - een keuze die uw keuken transformeert tot een oase van rust en schoonheid. Ontdek waarom een zandkleurige keuken de perfecte toevoeging is aan elk interieur, van modern tot klassiek. Laat u inspireren om uw keuken het kloppende hart van uw huis te maken.

Pantry keuken: fraai en functioneel

Het is fraai én functioneel en steeds vaker te zien: de pantry keuken. Een handige asset in een grotere of split-level woning of uiteraard in een kantoorruimte. Maar wat is een pantry keuken precies en waar en wanneer gebruik je het?

Keukentrends 2023

Wat zijn de keukentrends van 2023? Laat u onderdompelen in de laatste keukentrends van dit moment. Wij helpen u op weg door de meest inspirerende keukentrends speciaal voor u samen te vatten in dit artikel. Maak kennis met de nieuwste trends.

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie