Asto Keukens
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Sinds 1973 geven wij vorm aan keukenwensen

Bij Asto bent u al sinds 1973 aan het juiste adres voor uw nieuwe keuken. Samen met u ontwerpen we de keuken van uw dromen, waarna we u de zorg uit handen nemen van bestelling tot plaatsing. U kunt rekenen op een onafhankelijk, vakbekwaam advies en een deskundig antwoord op al uw vragen. Ook nemen wij graag de tijd om bij u thuis de mogelijkheden te komen bekijken. Het is onze missie om het gehele traject tot in de details te verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Asto is een Rotterdams familiebedrijf en de liefde voor het vak zit al vanaf het begin in onze genen. Ervaring, enthousiasme en veelzijdigheid vormen de kern van onze manier van werken. Daarbij gaan we altijd uit van een persoonlijke benadering, eerlijk advies en hoogwaardige service.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

We zijn een familiebedrijf met passie voor het vak. Keukens zitten ons in de genen en we delen de kennis en ervaring die we in bijna 50 jaar hebben opgebouwd graag om de voor u en uw woning perfect passende keuken te realiseren.

Asto Keukens
Driemanssteeweg 170
3084 CB Rotterdam
Tel: 010-443 02 10
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.