Klanten aan het woord

Klanttevredenheid centraal

Uw KeukenSpeciaalzaak is méér dan een kwaliteitslabel. Onze specialisten staan vooral bekend om hun prettige manier van zakendoen. Dat begint bij een inventarisatie van uw wensen in een uitgebreid adviesgesprek en is pas klaar als uw keuken perfect is gemonteerd. Wij gaan niets uit de weg om u als klant tevreden te houden. Alle Uw KeukenSpeciaalzaken bewijzen dit met een score van minimaal een 8.0 op klanttevredenheid. Geen half werk, geen halve keukens waar onderdelen ontbreken en geen schreeuwerige aanbiedingen die later toch minder voordelig blijken. Wij leveren altijd een écht complete keuken, voor een eerlijke prijs.

Lisa Omzigt en Joris de Jong
Amersfoort
“We zijn nog elke dag blij met onze keuken!”

“Na lang zoeken hebben we eindelijk het droomhuis gevonden waarin we voor het eerst wilden gaan samenwonen. Omdat we alle twee gek op koken zijn, is de keuken ontzettend belangrijk voor ons. Helaas was deze in het nieuwe huis gedateerd en vreemd ingedeeld. Uw KeukenSpeciaalzaak heeft een prachtig ontwerp gemaakt en heeft er met een paar handige oplossingen voor gezorgd dat alles binnen ons krappe budget paste. Onze vrienden van de kookclub waren onder de indruk, vooral van onze prachtige oven. In dit huis gaan we nog héél lang wonen én heerlijk koken!“

Jan en Greet van Griezenveld
Utrecht
“Het voelde gewoon net iets beter”

“We hadden in ons huis beneden een slaapkamer waarvan we altijd al dachten ‘als we die nu eens bij de keuken konden trekken’. Toen onze jongste op kamers ging, wisten we dus meteen wat we wilden: een nieuwe keuken! Het besluit was gemakkelijk genomen, maar het ontwerp was nog een heel proces. Uw KeukenSpeciaalzaak heeft goed naar onze wensen geluisterd en wees ons op de zaken waar we zelf niet aan dachten. Ook de verbouwing is volledig door ze geregeld. Het resultaat mag er zijn: de woonkeuken van onze dromen!”

Patricia en Joris van Alteren
Heerlen
“Liefde op het eerste gezicht”

“We hebben altijd een groot gezin gewild, maar toen onze vierde werd geboren, merkten we dat onze keuken daar niet op was berekend. In overleg met Uw KeukenSpeciaalzaak hebben we bekeken hoe we de ruimte anders konden indelen met een grote tafel waar we gezellig met z’n allen konden eten of met vrienden konden borrelen. Dat is met een paar slimme ingrepen gelukt. Zo hadden we het zelf nooit kunnen verzinnen. Hartelijk bedankt voor het advies….en voor onze mooie nieuwe keuken!”