Klanten aan het woord

Klanttevredenheid centraal

Uw KeukenSpeciaalzaak is méér dan een kwaliteitslabel. Onze specialisten staan vooral bekend om hun prettige manier van zakendoen. Iedere ruimte en iedere consument is anders. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak nemen we uitgebreid de tijd om naar uw ideeën en wensen te luisteren. Vervolgens komen we met concrete voorstellen en opties die exact passen bij wat u zoekt. We proberen binnen uw mogelijkheden simpelweg zoveel mogelijk keuken voor u te realiseren. Een keuken speciaal gemaakt voor u!

Een keuken speciaal voor Paul en Sacha

Paul (35) en Sacha (32) hebben samen hun eerste huis gekocht. Het is strak en modern ingericht, maar straalt warmte uit, ook in de keuken. “We vinden het belangrijk dat mensen zich hier welkom voelen.”

Lees verder

Een keuken speciaal voor Melita en Howard

Melita (40) is getrouwd met Howard (42), ze hebben drie kinderen, Gio (15), Jamie (12) en Carlos (9). De keuken is de centrale plek in huis. “Er staat altijd iets in de oven of te pruttelen op het fornuis.”

Lees verder

Een keuken speciaal voor Dave en Rosa

Rosa (28) en Dave (29) houden van reizen, in hun robuuste keuken, bereiden ze gerechten van over de hele wereld. “Onze keuken is totaal niet standaard.”

Lees verder

 

Een keuken speciaal voor Marijn en Lisa

Lisa (33) en Marijn (32) kozen voor een open minimalistische keuken maar met een opvallend detail.

Lees verder

Een keuken speciaal voor Robert en Sanne

Robert (35) en Sanne (33) wonen met hun dochtertje Lin in een voormalige boerenschuur. “We hebben gekozen voor een landelijke inrichting.”

Lees verder

Een keuken speciaal voor Miriam en Sam

Sam (47) en Miriam (41) houden van de goede dingen in het leven: design, wijn, koffie en lekker eten. “De wijnklimaatkast is een geweldige aanschaf.”

Lees verder