Keukenapparatuur van topmerken

Dit maakt onze apparatuur speciaal

De manier waarop we in de keuken staan is de laatste jaren sterk veranderd. In de keuken wordt echt geleefd. We koken omdat we het leuk vinden, zijn bewust met eten en gezondheid bezig en genieten van onze eigen culinaire experimenten. De vraag naar kwalitatieve producten en manieren om deze producten zo goed mogelijk te bereiden, wordt steeds groter. Dit zorgt niet alleen voor een revolutie in koken, maar ook in keukenapparatuur.

Koken

U kunt in uw keuken de meest uiteenlopende apparaten plaatsen, maar voor de echte kookfanaat blijft het fornuis natuurlijk het allerbelangrijkst. Kiest u voor elektrisch koken? Inductie? Of toch voor koken op gas? Omdat het oog ook wat wil, staat u na het nemen van die besluiten voor nóg een belangrijke keuze: wordt het een kookplaat of een opvallend designfornuis met ‘wow’ factor?

Lees meer

Bakken & braden

De oven of magnetron is onmisbaar in de hedendaagse keuken. Of u nu een echte chefkok bent of voor snel en makkelijk gaat. U gebruikt deze apparaten voor het opwarmen van een maaltijd, het bakken van taarten of het garen van vlees of vis. Maar wat past nu het beste bij u?

Bekijk de nieuwste trends

Een keukenboek
speciaal voor u

Ruim 80 pagina's aan nuttige informatie, handige tips, de leukste keukeninspiratie en de laatste trends op keuken en apparatuurgebied. 

Bestel ons GRATIS keukenboek

Koelen & vriezen

Bij een nieuwe keuken hoort een passende koelkast. U wilt immers dat uw verse producten, vers blijven! Maar tegenwoordig is het ook belangrijk dat het apparaat energiezuinig is.

Kiest u voor een koelkast met een losse vriezer of toch een koel- / vriescombinatie? En bent u een liefhebber van wijn? Dan is er tegenwoordig ook genoeg keuze voor een echte wijnkoelkast.

Lees meer over de mogelijkheden

Afzuiging

Doordat de keuken steeds meer één wordt met de woonkamer moet het ontwerp van de keuken goed aansluiten bij de stijl van het interieur. Dit heeft natuurlijk ook impact op de wijze van afzuiging van damp- en kooklucht. Waar het vroeger vooral om functionaliteit ging, wordt design maar ook geluid steeds belangrijker.


Bekijk de nieuwste trends

Spoelen & wassen

De meeste mensen kunnen echt niet meer zonder: de vaatwasser maakt het leven een stuk aangenamer. De nieuwste modellen gebruiken niet alleen maar minder water, maar worden ook steeds energiezuiniger.

Lees meer

Kokendwaterkranen

Kokendwaterkranen zijn hot! In ongeveer een op vier nieuwe keukens wordt een kokendwaterkraan geplaatst. En wij snappen wel waarom. Het gemak van direct kokend water tot je beschikking hebben is heerlijk. In een handomdraai een kop thee serveren, tomaten ontvellen of pasta bereiden. De opties zijn eindeloos. Alle kokendwatersystemen zijn van goede kwaliteit en passen in elke keuken. Zo kent het merk Selsiuz verschillende modellen en kleuren. Elk systeem wordt geleverd met een boiler en een kraan.

Werkbladen & achterwanden

Wist u dat het keukenblad na de keukenapparatuur het meest belangrijke onderdeel van uw keuken is? Een keukenblad wordt namelijk het meest belast. Goed om daarom stil te staan bij de keuze voor het juiste blad. Zo zijn de werkbladen van diverse materialen gemaakt, met elk hun unieke eigenschappen. Veel keukenbladen zijn verkrijgbaar in diverse dessins. Zo kan bijvoorbeeld beton, marmer of hout worden nagebootst en voldoet een blad toch aan alle wensen waar uw keukenblad aan moet voldoen.

Grote merken,
Scherpe prijzen

Op basis van de allerbeste prijs- /kwaliteitsverhouding zijn wij een samenwerking aangegaan met 4 van de grootste apparatuurleveranciers: 

     

     

Met deze ‘Beste Keus’ betaalt u altijd de beste prijs voor de beste apparatuur.