AEG apparatuur bij Uw KeukenSpeciaalzaak

AEG. Ervaar het nieuwe koken

We bieden graag innovaties die u een ultiem gevoel van meesterschap in uw keuken bieden. We zien wat u op dit moment nodig hebt en voorspellen wat u in de toekomst nodig hebt. Zodat u resultaten kunt bereiken die niet alleen aan uw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. Wij zijn AEG. En samen met u lopen we altijd op ideeën vooruit..

Ontdek het nieuwe inductiekoken

AEG verlegt de grenzen van inductiekoken. De nieuwste SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de temperatuursensoren, heb je alles op elk moment perfect onder controle. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan. Voor het juiste bakresultaat is de SenseFry® met speciale sensor onder het glas de ideale keuze. En met de SenseBoil® is overkoken voorgoed verleden tijd. Kortom, met de AEG inductiekookplaten haal je het beste uit jouw culinaire vaardigheden.

AEG Matt Blackline

Zwarte keukenapparaten zijn al een paar jaar populair in de keuken. Maar het nieuwste van het nieuwste is het gebruik van matzwart. De MattBlackLine van AEG biedt een selectie modellen die een matzwarte afwerking combineren met andere materialen.

Een koelkast indeling op nieuwe wijze

De CustomFlex® koel-vriescombinatie zorgt er voor dat je de opbergruimte van de deur van je koelkast naar eigen wens kunt inrichten. Je kunt compartimenten makkelijk verplaatsen en opnieuw inrichten. Doorzichtige bakjes voor kazen. Vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen. Alles precies waar jij het hebben wilt.

De AEG Comfortlift
eindelijk een vaatwasser met de ideale hoogte.

De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser die dankzij de vernieuwde technologie ervoor zorgt - met belading – dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kun je, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen. 

ComfortLift®-vaatwassers combineren de allernieuwste technologie met een bekroond ontwerp. Het unieke en innovatieve liftmechanisme dat de onderste korf richting de gebruiker tilt, is erkend met een prestigieuze gouden iF Design Award en heeft ook een gerespecteerde Red Dot Award in de wacht gesleept.

Maak een afspraak in de showroom voor een demo

Perfectioneer elk gerecht

Onderzoek wijst uit dat men vaak niet weet hoe te koken met stoom. Om dit eenvoudiger te maken en de drempel te koken met stoom te verlagen introduceert AEG de Steamify® functie. De stoomoven met de Steamify® functie verwerkt alle stoominstellingen zodat je precies zo kunt koken als je normaal gesproken zou doen maar dan met de toevoeging van stoom. Scroll eenvoudigweg naar de kooktemperatuur en de oven stelt zelf het juiste stoomniveau in, zodat je kunt genieten van de gezonde en heerlijke smaak van het stoomkoken zonder over de instellingen te hoeven nadenken.

MATTBLACK: de nieuwe kleur in de keuken

Mat zwarte oppervlakken en glas worden van oudsher in de keuken gebruikt, denk aan de zware, gietijzeren en geëmailleerde pannen waarin vroeger werd gekookt. In lijn met de laatste keukentrends – modern maar met een retro ‘look & feel’ – presenteert AEG de MattBlackLine. Dankzij het innovatieve productieproces vormt de matte textuur het glazen oppervlak. Dit maakt het materiaal niet alleen duurzaam – de mat zwarte afwerking is immers geen coating die kan slijten – maar geeft het ook een levendige uitstraling. Daarnaast is het, in tegenstelling tot gewoon glas, vlekvrij en dus niet alleen stijlvol maar ook heel praktisch. De MattBlackLine van AEG biedt een brede selectie modellen waarbij het gebruik van dit speciale mat zwarte glas wordt gecombineerd met andere premium materialen