Atag keukenapparatuur

ATAG haalt de beste kok in je naar boven

In de keuken komt alles en iedereen samen. Daarom doen wij er alles aan om van uw keuken de fijnste plek in uw huis te maken. Met de hoogwaardige apparatuur van ATAG die de chef in u naar boven haalt en er tegelijk voor zorgt dat u niets van de gezelligheid aan tafel hoeft te missen.

MAGNA. Thuis koken op top niveau

ATAG had voor deze MAGNA lijn maar één doel voor ogen: een premium collectie apparatuur creëren. Hoogwaardige materialen, luxe details, strakke lijnen. Een MAGNA keuken trekt meteen je aandacht. Onder dat stijlvolle exterieur schuilt een slimme binnenkant. ATAG is continu op zoek naar nieuwe technieken die u werk uit handen nemen

Nieuwe generatie inductie kookplaten

We zien de keuken als een plek waar niet alleen gekookt maar ook geleefd wordt. Een plek waar u zich meteen thuis voelt, als kok en als gast. De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging creëert een fantastisch open gevoel in uw keuken. Dat geeft meer ruimte voor creatieve interieurideeën.

De XXL vaatwasser

Voor de thuiskok die houdt van uitpakken is de ATAG XXL vaatwasser absoluut een heilige graal. Maar liefst 18 couverts tegelijk worden snel en stil brandschoon gereinigd. Door zijn uitzonderlijk grote inhoud ruimt u in een handomdraai de tafel af. Ook grote ovenschalen en fragiele wijnkaraffen verdwijnen er probleemloos in. Door hem op ooghoogte te plaatsen hoeft u nooit meer te bukken.

Zo hebt u snel weer een schone werkomgeving en een fijne ruimte om na te tafelen met je gasten.

Maak een afspraak in de showroom voor een demo

Koken zonder grenzen

Deze veelzijdige inductiekookplaat is 95 cm breed en geeft alle vrijheid tijdens het koken. Er zijn namelijk geen vaste kookzones maar de kookplaat heeft één grote kookzone. Dat is koken zonder grenzen! De kookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk die willekeurig op de kookplaat neergezet kunnen worden. De verschillende spoelen en sensoren zorgen ervoor dat deze ‘intelligente’ kookplaat de pan en de grootte van de pan direct herkent.

De culinaire alleskunner

De thuiskok haalt met de 3 in 1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die u met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haalt u eigenlijk een 5 in 1 oven in huis.

Robuust, Industrieel & Stijlvol

De MATRIX collectie van ATAG maakt indruk. Van slimme ovens tot stijlvolle koffiemachines. Dat geeft u de volledige vrijheid om je keuken naar eigen stijl in te richten. Met de MATRIX collectie krijgt u de luxe om te kiezen uit drie stijlvolle kleurstellingen. RVS, Grafiet of Black steel.