Atag keukenapparatuur

ATAG haalt de beste kok in je naar boven

In de keuken komt alles en iedereen samen. Daarom doen wij er alles aan om van uw keuken de fijnste plek in uw huis te maken. Met de hoogwaardige apparatuur van ATAG die de chef in u naar boven haalt en er tegelijk voor zorgt dat u niets van de gezelligheid aan tafel hoeft te missen.

ATAG Celsius CookingTM

Tot op de graad precies koken

Koken als een sterrenchef. Ook u kunt het nu, met de nieuwe ATAG-inductiekookplaten met Celsius°CookingTM. Voortaan heeft u de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Niet voor niets zijn ATAG inductiekookplaten met Celsius°CookingTM bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD. Ontdek de chef in uzelf!

Lees meer over Celsius Cooking

ElevateTM geïntegreerde afzuiging

De ATAG ElevateTM is onze stilste kookplaat met afzuiging. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB(A) geluid. Dat is zo stil dat u normaal kunt praten tijdens het koken. Uitgerust met het Celsius° CookingTM systeem en Bridge inductie heeft u complete vrijheid, controle en overzicht. Dit is met afstand het beste systeem om in alle rust de mooiste gerechten te creëren en uzelf als chef te overstijgen.

De XXL vaatwasser

Voor de thuiskok die houdt van uitpakken is de ATAG XXL vaatwasser absoluut een heilige graal. Maar liefst 18 couverts tegelijk worden snel en stil brandschoon gereinigd. Door zijn uitzonderlijk grote inhoud ruimt u in een handomdraai de tafel af. Ook grote ovenschalen en fragiele wijnkaraffen verdwijnen er probleemloos in. Door hem op ooghoogte te plaatsen hoeft u nooit meer te bukken.

Zo hebt u snel weer een schone werkomgeving en een fijne ruimte om na te tafelen met je gasten.

Maak een afspraak in de showroom voor een demo

Koken zonder grenzen

Deze veelzijdige inductiekookplaat is 95 cm breed en geeft alle vrijheid tijdens het koken. Er zijn namelijk geen vaste kookzones maar de kookplaat heeft één grote kookzone. Dat is koken zonder grenzen! De kookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk die willekeurig op de kookplaat neergezet kunnen worden. De verschillende spoelen en sensoren zorgen ervoor dat deze ‘intelligente’ kookplaat de pan en de grootte van de pan direct herkent.

De culinaire alleskunner

De thuiskok haalt met de 3 in 1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die u met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haalt u eigenlijk een 5 in 1 oven in huis.

Robuust, Industrieel & Stijlvol

De MATRIX collectie van ATAG maakt indruk. Van slimme ovens tot stijlvolle koffiemachines. Dat geeft u de volledige vrijheid om je keuken naar eigen stijl in te richten. Met de MATRIX collectie krijgt u de luxe om te kiezen uit drie stijlvolle kleurstellingen. RVS, Grafiet of Black steel.