Miele Immer Besser

Innovatie staat voorop

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Elk apparaat wordt gecontroleerd voordat deze de fabriek verlaat. Deze kwaliteit houden we ook vast door te blijven vernieuwen. Iedere productverandering betekent een productverbetering. De Miele-apparaten die wij u bieden zijn dan ook must-haves in uw nieuwe keuken. Zowel door hun design, als door de vooruitstrevende technologie. Met deze apparatuur is koken geen noodzaak meer, maar een pure beleving.

Ontdek de combi-stoomoven van Miele

Tijdens het koken kun je al je aandacht aan je gasten besteden, want met de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje van de stoomoven. Handig!

Maak een afspraak voor een demo

Greeploos design

Miele is onderscheidend in de markt als het gaat om design, want zij hebben een volledig greeploze serie (Miele ArtLine). De apparatuur kan worden geopend met Touch2Open: openen met een lichte aanraking. Raak de ingebouwde sensortoets licht aan, en de deur van de stoomoven, oven of magnetron gaan vanzelf open en dicht. De vaatwasser open je door twee keer op de deur te kloppen.

Automatische dosering

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Één keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

Het nieuwe middelpunt in de keuken

Met de TwoInOne inductiekookplaat kunt u maximaal genieten van het ruimtegevoel in uw keuken. De kookplaat bestaat uit twee PowerFlex-kookzones waarbij het niet uitmaakt waar u de pannen plaatst en een zeer effectieve geïntegreerde afzuiging in het midden. Zo kunt u dus genieten van maximale vrijheid tijdens het koken. Door de nieuwe gecentreerde bediening heeft u een nog groter kookoppervlak.

Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

Alles wat u moet weten voordat u een keuken koopt in een handig boek speciaal voor u

Het kopen van een keuken is een complexe bezigheid waarin uw talloze keuzes moet maken. Om u alvast op weg te helpen hebben we een Speciaal Boek ontwikkeld.

Vraag het GRATIS boek aan