Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Waarop letten bij aankoop koelkast?

Is uw koelkast aan vervanging toe? Of bent u aan oriënteren naar een nieuwe keuken en vraagt u zich af waar u op kunt letten bij de aankoop van een nieuwe koelkast? Precies daarvoor hebben wij dit handige artikel geschreven, om u op weg te helpen.

Duurzame keukens

Duurzame keukens sluiten perfect aan bij het tijdperk waar we ons in bevinden. We hebben de afgelopen periode - meer dan ooit - bewust stil gestaan bij de wereld om ons heen en dat heeft iets getriggerd. Duurzaamheid, het milieu en onze natuur komt steeds hoger op de agenda te staan bij een ieder van ons. Wat kunt u voor duurzame keuzes maken als u op zoek gaat naar het vernieuwen van uw keuken? Speciaal voor u helpen wij u op weg naar een groene keuken.

Bijkeuken

We hebben er vaak een chronisch tekort aan: opbergruimte. Daarom is een bijkeuken zo’n welkome ruimte in het huis. Heeft u al een bijkeuken en wilt u graag geïnspireerd worden om deze op te knappen? Of heeft u nog geen bijkeuken maar bent u benieuwd of het mogelijk is om deze te creëren? Ontdek de verrassende mogelijkheden van een bijkeuken.

Achterwanden keuken

Achterwanden in de keuken zijn populair. Niet voor niets springen veel fabrikanten hierop in door u een uitgebreid aanbod aan mogelijke achterwanden te bieden. De keuken wordt steeds meer een plek waar we leven. Een achterwand is van onmisbare waarde om bij te dragen aan de juiste sfeer is huis.

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie