Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Keukentrends 2022

Speciaal voor u hebben we de keukentrends van 2022 samengebracht. Wat zijn de kleuren van dit moment, welke keukenapparatuur is onmisbaar en wat zijn handige dingen om te weten voordat u uw nieuwe keuken gaat samenstellen? Ontdek de nieuwste keukentrends en laat u inspireren!

Sous vide koken

Sous vide koken in uw eigen keuken? Lange tijd leek het een droom maar inmiddels zijn er een aantal leveranciers die het mogelijk maken om thuis sous vide te koken. Benieuwd wat het inhoudt en waarom het zo populair is? Ga er lekker voor zitten want speciaal voor u hebben wij de belangrijkste informatie over sous vide voor u verzameld.

De compacte keuken

De compacte keuken stijgt snel in populariteit. Wellicht heeft u geen behoefte aan een grote keuken of heeft u een compacte woning waardoor u graag een kleine keuken wilt die wel voldoet aan al uw belangrijke kookwensen.

Keuken verplaatsen naar woonkamer

U wilt uw keuken verplaatsen naar de woonkamer. En direct daarna vraagt u zichzelf af ‘kan dat eigenlijk wel?’. Een mooie grote woonkeuken waar letterlijk in geleefd mag worden, samen met het gezin, familie en vrienden.

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Alles wat u moet weten voordat u een keuken koopt.

Vraag ons gratis Speciaal
Boek voor u aan

Vraag direct aan