Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Benut uw kastruimte maximaal met kasten op maat

Bent u op zoek naar manieren om uw keuken efficiënter en stijlvoller in te richten? Kasten op maat zijn een uitstekende oplossing! Maatwerk-kasten zijn perfect voor uw bijkeuken, voorraadkast, pantry en aangrenzende ruimtes. Ze maximaliseren uw opbergruimte en zorgen voor een naadloze en stijlvolle oplossing die volledig bij uw wensen en smaak past.

Aanrechtbladen

Ontdek waarom hippe aanrechtbladen de perfecte keuze zijn voor uw eigentijdse keuken en hoe marmer een vleugje luxe toevoegt aan uw culinaire ruimte.

Keukentrends 2024

Ontdek de keukentrends van 2024. Onze ontwerpster Daniëlle Meijer leidt u door de nieuwste trends. Ze vertelt alles over kleuren, voelbare texturen en natuurlijke tinten. Ontdek de charme van lichtere houtsoorten en het creatieve stapelen van meubelen.

Ontdek de tijdloze stijl van een zandkleurige keuken

In deze blog nemen we u mee naar de betoverende wereld van zandkleurige keukens - een keuze die uw keuken transformeert tot een oase van rust en schoonheid. Ontdek waarom een zandkleurige keuken de perfecte toevoeging is aan elk interieur, van modern tot klassiek. Laat u inspireren om uw keuken het kloppende hart van uw huis te maken.

Bestel nu ons gratis
'speciaal boek voor u'

Een boek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Download ons digitale magazine met de laatste trends en 1001 leuke ideeën

Download magazine

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen keer op keer dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn.

Start calculatie