Siemens keukenapparatuur

Siemens: Ontwerp dat een stap verder gaat

Siemens huishoudelijke apparaten: waar geavanceerde materialen, strakke lijnen en geometrische vormen elkaar ontmoeten om tot een verfijnd en helder ontwerp te komen. Maak kennis met een leven vol eindeloze mogelijkheden.

Begin de dag met glans dankzij Siemens studioLine vaatwassers

Perfect schone glazen; de kleine details voor grote momenten. De nieuwe Siemens vaatwassers zorgen ervoor dat uw glazen niet alleen schoon, maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen -ook zonder nadrogen of poleren. Voor de beste resultaten heeft Siemens de nieuwste functies. Dankzij de nieuwe glassZone met speciale sproeitechniek worden uw glazen individueel gereinigd, wanneer deze op de sproeiers zijn gezet. De glazen staan stabieler dankzij de siliconen elementen in de korven. Het nieuwe brilliantShine 40 graden programma combineert automatisch het Glas-programma en Shine& Dry. Door het samenspel met Zeolith en de glassZone krijgt u extra glanzende glazen.

Home Connect
beheer uw kookapparatuur, waar en wanneer u maar wilt.

Home Connect: beheer uw kookapparatuur, waar en wanneer u maar wilt. Met de Home Connect app bedient u uw Siemens apparatuur met uw smartphone. De mogelijkheden van uw slimme apparaten in huis worden alleen maar groter. Er komen steeds meer diensten bij waarbij uw apparaten met elkaar communiceren voor eindeloze mogelijkheden. Van het bedienen van de lichtschakelaar van uw afzuigkap tot het sturen van de aanbevolen kooktijden naar uw Siemens kookplaat, alles is mogelijk!

Maak een afspraak in de showroom voor een demo

Weten wat echt belangrijk is

Waar een apparaat u nu precies mee helpt, geeft de doorslag. Daarom zijn Siemens huishoudapparaten uitgerust met functies die u flexibel laten inspelen op alle soorten situaties in het huishouden.

Geniet van een
geurvrije open keuken

De inductionAir Plus biedt u de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan u twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt. Zo profiteert u optimaal van het koken op inductie.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer 

De nieuwe koelkasten met iSensoric en hyperFresh

Het leven is niets zonder een beetje gezelligheid. Of er nu onverwachte gasten op bezoek komen, of er in het weekend op uit trekt – met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens bent u op elke situatie voorbereid. De sensoren brengen automatisch de relevante informatie over naar de intelligente besturing, die het dan verwerkt. Zo blijft uw product voor langere tijd vers en wordt het onder de optimale omstandigheden bewaard.