Siemens keukenapparatuur

Siemens: Ontwerp dat een stap verder gaat

Siemens huishoudelijke apparaten: waar geavanceerde materialen, strakke lijnen en geometrische vormen elkaar ontmoeten om tot een verfijnd en helder ontwerp te komen. Maak kennis met een leven vol eindeloze mogelijkheden.

Geniet van een geurvrije, open keuken

De revolutionaire Siemens inductionAir Plus combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige werkbladafzuiging. Het ruimtebesparende concept biedt alle mogelijkheden om de keuken van je dromen te creëren. De volledig strakke kookplaat is zelfs in te passen in een zwevend werkblad, en de geïntegreerde afzuiging zorgt ervoor dat je vrij zicht houdt boven het werkblad. Perfect als je houdt van een open ruimte en een strak design.

Toonaangevende flexibiliteit

De inductionAir Plus biedt dankzij de smalle afzuigopening een ruim kookoppervlak waarop je moeiteloos pannen heen en weer kunt verplaatsen. De flexInduction-kookplaat biedt veel mogelijkheden om flexibel te koken zoals twee aangrenzende kookzones die je kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat herkent de afmetingen en vormen van de pannen en verhit alleen daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt. Het krachtige afzuigsysteem voert damp en geur direct af waar ze ontstaan en stemt het vermogen automatisch af op de hoeveelheid – zonder te overstemmen dankzij de stille motortechnologie.

Maximale planningsvrijheid

Het compacte installatieconcept is geschikt voor alle soorten inbouwwensen, zonder dat je veel inlevert aan lades en opbergruimte. De inductionAir Plus is zowel geschikt voor montage met luchtafvoer naar buiten als recirculatie.

Weten wat echt belangrijk is

Waar een apparaat u nu precies mee helpt, geeft de doorslag. Daarom zijn Siemens huishoudapparaten uitgerust met functies die u flexibel laten inspelen op alle soorten situaties in het huishouden.

De iQ700 ovenserie:
overtuigend in ieder opzicht

Maak verbinding met je oven. Een slimme oven die gemaakt is van slimme materialen. Dat is de iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden. De greep is zo gemaakt dat je hem niet ziet als je voor de oven staat, maar biedt je een stevige houvast wanneer je deze nodig hebt om gerechten gemakkelijk in de oven te plaatsen en uit de oven te halen. Koken met stoom: het gezonde alternatief. Dankzij de innovatieve samenvoeging van stoom en hete lucht is de oven niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor brood, cake en gebraad. Door te stomen blijven smaak, structuur, vitaminen en voedingsstoffen behouden. Stoom hele maaltijden gaar, warm groente op, of maak indruk met de sous-videfunctie. En met de stoomovens met vaste wateraansluiting hoef je nooit meer het waterreservoir handmatig bij te vullen. 

Home ConnectExtra
Maak je huis slimmeren toegankelijker

Altijd verbonden met Home ConnectExtra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect-app. Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat, verander het licht van je afzuigkap vanaf de eettafel of kies je favoriete koffiespecialiteit vanuit je luie stoel. Laat verschillende Home Connect-apparaten met elkaar communiceren voor nog meer gebruiksgemak. Zoals de Home Connectafzuigkap, die automatisch begint met ventileren wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt. Dat scheelt vieze vingerafdrukken. 

Maak een afspraak in de showroom voor een demo