Bakken en Braden

Hetelucht oven

Een hetelucht oven of ook wel een conventionele oven genoemd is vooral gemaakt om te bakken en daarom is de kwaliteit van het eten vaak beter dan bij een oven met gecombineerde functies. Bij een hetelucht oven wordt warme lucht met een ventilator door de oven geblazen.

Bent u een liefhebber van uitgebreid koken en staat u graag in de keuken? Dan is de heteluchtoven zeker aan te raden.

Stoomovens

Echte kookliefhebbers kennen de voordelen van stomen al. Het is een manier om gerechten te bereiden waarbij geen olie of vet nodig is. Omdat de ingrediënten niet, zoals bij koken, in het water liggen blijven de voedingsstoffen veel beter bewaard.

Het voordeel van koken met stoom is dat de vitamines, mineralen, kleur en structuur van het gerecht optimaal bewaard blijven. In een stoomoven bereid je veel meer dan alleen groenten. Zo kun je complete maaltijden, aardappelen, vis, vlees, rijst, maar ook toetjes bereiden!

Maak een afspraak voor een demo

Combi magnetrons

Combi magnetrons zijn magnetrons met verschillende oven functies. Dit is ideaal als je graag taarten bakt, oven schotels maakt of goede pizza wilt maken maar op een drukke dag ook wel eens een kant-en-klare maaltijd wilt opwarmen.

Het voordeel van een combi magnetron is dat ze snel opwarmen en vaak veel automatische programma's hebben. De nieuwste combi magnetrons hebben tegenwoordig ook extra ovenfuncties waardoor ze in de buurt komen van de functionaliteiten van een conventionele oven.

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan