Keukenbladen en achterwanden

De natuurlijke kleuren van
Evora Ceramics Spectacle
en Calacatta Green

Natuurlijke materialen blijven populair in de keuken. Dekker biedt met de Evora Ceramics collectie een onderhoudsvriendelijk alternatief voor echt marmer. Kijk maar naar de twee spectaculaire kleuren: Spectacle en Calacatta Green.

Marmer met een kleurtje

De twee nieuwe marmer kleuren in keramiek passen met hun natuurlijke expressieve tekening perfect in de Rural Chic trend van dit moment. Beide witte marmers vallen op door de gekleurde ader. De Spectacle heeft met de roodbruine ader een warme uitstraling. Bij de Calacatta Green heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een groene tekening.

Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

De Joca randafwerking
Maakt het blad mooier en stootvaster

Ontdek de geraffineerde randafwerking van het Evora Ceramics keukenblad. De Joca is een hoogwaardige handgemaakte metalen strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt. Maar let op: de kleur van de kraan of de spoelbak laten we óók terugkomen in de rand van dat blad. Dit alles geeft een verrassend en fantastisch effect.

Minder kans op stootschade
Deze luxe randafwerking kan gelukkig heel goed tegen een stootje! Best handig want ondanks het feit dat Evora Ceramics absoluut onderhoudsvriendelijk en hitte-, vlek- en krasbestendig, is deze in het algemeen toch wat gevoeliger voor stootschade aan de rand. De randafwerking van Joca is dan ook dé oplossing daarvoor. 

Het keukenblad kan worden afgewerkt met een randdikte van 14 tot 100 mm. De Joca wordt dan tussen het blad en de rand gelijmd. Dat gebeurt door middel van de speciale V-groovetechniek. Een strakke rand ontstaat én het patroon zoals je het op het blad ziet is ook op de rand zichtbaar.

Ook bij de TopZero spoelbak staan de kleur, het design en de praktische toepassing centraal. De spoelbak wordt randloos in het keukenblad geplaatst waardoor de kans op stootschade aanzienlijk minder wordt.

Er is naast de collectie Joca randafwerking een groot aantal bijpassende mogelijkheden. Zo kun je denken aan de vier kleuren Gold, Copper, Gun Metal of Rvs. Met andere woorden: de afgewerkte strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt, krijgt dezelfde kleur als de kraan of de spoelbak. De trend in spoelbakken is – je raadt het vast al – randloos. Binnen de TopZero collectie kun je ook daar kiezen voor de kleuren Gold, Copper en Gun Metal.

Spatten in stijl
AluSplash Essenza

Vergeet bij het ontwerp van het interieur van je keuken zeker niet de AluSplash Essenza achterwanden. Zij vormen de ideale oplossing tegen spatten die méér is dan alleen praktisch: het gaat hier om design. De achterwand komt tot leven door een lijn van metallic kleuren met fraaie structuur waardoor een verrassend accent het verbluffende eindresultaat is. De innovatieve, onderhoudsarme achterwanden zijn bovendien afgewerkt met een duurzame uv- en uiteraard zijn ze hittebestendig.

Maak direct een afspraak in de showroom

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan