Bogaard Keukens & Badkamers
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Al sinds 1996 een speciaal familiebedrijf

Bij Bogaard Keukens vindt u vakmensen uit de praktijk met jarenlange ervaring. We zijn een trots familiebedrijf, waarin vader en zonen elkaar in de verkoop én in de montage opvolgen. Wij weten dan ook exact wat bouwkundig mogelijk is. Samen met u komen we tot een mooi ontwerp waarop u en wij trots kunnen zijn. We vinden het daarbij belangrijk dat we invulling geven aan uw prioriteiten. Kiest u voor veel opbergruimte? Of voor design? Een huis vol kinderen of een keuken voor mensen op leeftijd vraagt een geheel andere aanpak. Daarom luisteren we goed, zodat we u de juiste keuken adviseren. We zijn er trots op dat we in Almere geen reclame hoeven te maken. Het simpelweg leveren van goed vakwerk zorgt ervoor dat steeds meer klanten ons weten te vinden.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

We zijn een familiebedrijf waarin we onze vakkennis van generatie op generatie aan elkaar doorgeven. Oók als het gaat om de technische zaken en de montage. We komen altijd tot een ontwerp waar u én wij trots op kunnen zijn.

Bogaard Keukens & Badkamers
Operetteweg 8-12
1323 VA Almere
Tel: 036–531 43 02
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.