Bruggink Keukens
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw Alles in één hand!

Bruggink is een bedrijf dat bijna alles kan. U kunt bij ons dan ook terecht voor een breed pakket aan producten en diensten, van het plaatsen van een nieuwe keuken tot een volledige verbouwing. Door ons goed in te leven in uw wensen, kunnen we gerichte oplossingen aanbieden die onze eigen vakmensen op professionele wijze voor u uitvoeren. We staan daarbij bekend als een betrouwbare partner met kwaliteit en service van een hoog niveau. Bij Bruggink weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt binnen uw budget. We zijn dan ook trots op onze grote en trouwe klantenkring. Ook voor u realiseren we graag de keuken van uw dromen!

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Of u nu kiest voor een nieuwe keuken, een keukenrenovatie of voor een volledige verbouwing, onze eigen vakmensen verzorgen de werkzaamheden. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit en service bieden voor een eerlijke prijs.

Bruggink Keukens
Molenweg 11
7055 AW Heelweg
Tel: 0315–242 929
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.