Harry Kuys Keukens
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Waar vertrouwen en kwaliteit samenkomen

Al sinds 1965 kunt u bij Harry Kuys Keukens rekenen op kwaliteit, kennis en bovenal een eerlijk, betrouwbaar en doordacht keukenadvies. In onze keukenshowroom vertellen u wat kan, maar ook wat niet mogelijk is. Vervolgens kunnen we vrijwel alle keukenaanpassingen voor u uitvoeren, van het vervangen van kastdeuren tot een complete keukenverbouwing. We kunnen daarbij alles voor u verzorgen, van het demonteren en afvoeren van uw bestaande keuken tot het aanpassen van leidingen en uiteraard het geheel gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe droomkeuken. We werken alleen met kwaliteitsmaterialen, zodat u lange tijd van uw keuken kunt genieten. Vakmanschap, passie, de omgang met u en het eindresultaat…wij zorgen ervoor dat u klant bij ons blijft!

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Al meer dan 50 jaar kunnen onze klanten vertrouwen op absolute topkwaliteit en een eerlijk en betrouwbaar keukenadvies. We verzorgen alle werkzaamheden en zorgen er simpelweg voor dat u tevreden bent en klant bij ons blijft.

Harry Kuys Keukens
Middelweg 6A
5253 CA Nieuwkuijk
Tel: 073-511 30 58
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.