Keukencentrum Berkers
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Keukenperfectie uit Noord Brabant

Bij Keukencentrum Berkers hebben we als motto: ‘behandel de klant zoals je zelf graag behandeld wilt worden.’ Dus eerlijk, open en gemeend geïnteresseerd. We werken dan ook in een ongedwongen sfeer, zonder opdringerige verkopers. Onze 5 kernwaarden zijn: veilig, zeker, duidelijk, kwaliteit en betrouwbaar - en u proeft bij ons de dynamiek van een vakkundig familiebedrijf met passie voor keukens. Daarmee zorgen we ervoor dat onze klanten echt hun droomkeuken realiseren. We zijn trots het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalzaak’ te mogen dragen. Een keurmerk dat we hebben verdiend door naar klanten te luisteren en op basis van hun wensen perfect passende oplossingen te bieden.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Wij worden graag eerlijk en open geholpen als wij zelf iets kopen. Daarom werken we op dezelfde manier. Bij ons geen opdringerige verkopers. Samen met de klant stellen we in een ontsnappen sfeer een prachtige droomkeuken samen.

Keukencentrum Berkers
Florijn 10A
5751 PC Deurne
Tel: 0493-312 570
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.