Keukenstudio Ter Laak
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Keukenstudio Ter Laak, al meer dan 55 jaar een begrip in de bollenstreek

Een nieuwe keuken kopen, dat doet u niet zo vaak in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar wens zijn. Keukenstudio ter Laak is al meer dan 55 jaar een begrip in de Bollenstreek, omdat we minimaal aan uw wensen tegemoetkomen, maar ze nog liever overtreffen. Zit u boordevol ideeën en wilt u deze vertaald zien in een keuken naar wens? In onze showroom, waar we keukens in diverse stijlen voor u hebben samengesteld, helpen wij u graag verder. U kunt daarbij vertrouwen op een eerlijke prijs zonder ‘tijdelijke’ stuntacties of speciale kortingen. U krijgt uw keuken volgens afspraak tegen de vooraf afgesproken prijs en voorzien van inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u volledig zorgeloos de keuken die aan al uw wensen voldoet.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Het eindresultaat moet helemaal naar wens zijn. Wij zorgen er dan ook voor dat we aan al uw keukenwensen tegemoet komen, maar liever overtreffen we ze nog. Die instelling heeft ervoor gezorgd dat we al meer dan 55 jaar een begrip in de regio zijn.

Keukenstudio Ter Laak
Gieterij 8
2211 XK Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 37 09 10
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.