Verkade Keukendesign
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Maatwerk in keukendesign

Een goede begeleiding bij het kopen van een nieuwe keuken is erg belangrijk. U doet dit immers niet iedere dag. Verkade Keukendesign is er voor de klant die op zoek is naar persoonlijk advies. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of gerenoveerde keuken. We denken met u mee en ontzorgen u in het leuke, maar soms ook lastige proces. In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch en van stoer hout tot design. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

U koopt niet iedere dag een nieuwe keuken. Daarom zijn wij er om u te helpen bij het leuke, maar soms ook lastige proces. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of gerenoveerde keuken.

Verkade Keukendesign
Mariëndijk 115
2295 LJ Kwintsheul
Tel: 0174-630 191
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.