Vink Keukens
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Al sinds 1998 een vertrouwd adres in de regio

Vink, Vormgeving in Keukens heeft 20 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van kwaliteitskeukens. Als u kiest voor een keuken van Vink, kiest u voor een persoonlijke keuken op maat die tot in de kleinste details een perfecte vertaling van uw wensen is. Ons motto is dan ook: ‘Niet duurder, wel beter!’ Vink draagt met trots het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalzaak’ en heeft alle voordelen van een kleinschalige, maar zeer ervaren onderneming. We hebben een persoonlijke benadering, enthousiasme, eerlijk advies en hoogwaardige service hoog in het vaandel en werken samen met een team van professionals, zodat wij u geheel kunnen ontzorgen. Van het verwijderen van uw huidige keuken tot het aanleggen van leidingen en tegelwerk, u kunt het allemaal aan ons overlaten.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Bij Vink heeft u alle voordelen van een kleinschalige, maar zeer ervaren onderneming. U krijgt persoonlijke service, een eerlijk advies én we kunnen alles van ontwerp tot aanleg vakkundig voor u verzorgen.

Vink Keukens
Rijksweg 18
6584 AB Molenhoek
Tel: 024 - 388 10 00
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.