Kies voor Uw KeukenSpeciaalzaak

Iedere keuken is speciaal, ook die van u

Wij snappen dat het kopen van een keuken niet eenvoudig is. De keuze is gigantisch! Bij Uw KeukenSpeciaalzaak helpen we u met het maken van alle keuzes die horen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Denk aan de apparatuur, het materiaal, de indeling, kleur en uitstraling. Dat doen we met vakmanschap, maatwerk en met oog voor duurzaamheid. Alles om uw droomkeuken te realiseren!

Een droomkeuken is maatwerk

Iedere keuken is speciaal, omdat het uw keuken is. Houdt u van modern? Staat gemak bovenaan uw prioriteitenlijstje? Ga voor de uitstraling waar u blij van wordt en kies de apparatuur die bij uw leefstijl past. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak geven we uw persoonlijke wensen vorm. Met maatwerk tot in de kleinste details. Neem een kijkje bij onze gerealiseerde keukens voor inspiratie.

Ik laat me inspireren

Kwaliteit door vakmanschap

Wij werken alleen met vakmensen. Het ontwerp, ons advies, de tekeningen, de montage, installatie en natuurlijk het materiaal van de keuken. Alles is van de beste kwaliteit. Uw KeukenSpeciaalzaak is een kwaliteitslabel voor alleen de beste keukenzaken. We hanteren strenge voorwaarden, zoals goed opgeleide mensen. Zo bent u gegarandeerd van uitsluitend vakwerk! Samen brengen we uw droomkeuken tot leven en we installeren ‘m zonder stress, speciaal voor u.

Meer vakmanschap

Duurzaamheid is de nieuwe standaard

Een mooie keuken is een duurzame keuken. Wij hebben niet alleen oog voor design, maar ook voor het milieu. Ons hout is duurzaam geteeld en heeft het FSC-keurmerk. In ons assortiment keukenapparatuur kunt u veel duurzame keuzes maken. Kies bijvoorbeeld voor apparatuur die minder water en elektriciteit verbruiken, ga voor een slim afvalsorteersysteem en kook voortaan op inductie. Slimme, duurzame opties waar we u graag over adviseren.

Meer apparatuur

Wij weten alles
over keukens (kopen)

Het kopen van een keuken is een complexe bezigheid waarin uw talloze keuzes moet maken. En dat kan best lastig zijn. Uit ervaring weten we namelijk dat het verschil tussen eindeloos kookplezier en dagelijkse ergernis vaak in enkele kleine details zit. Om u alvast op weg te helpen, hebben we een Speciaal Boek ontwikkeld.

Bestel ons GRATIS boek