Wat gaat uw keuken kosten?

Uw droomkeuken 
wat gaat dat eigenlijk kosten?

Benieuwd wat de prachtige keuken die u voor ogen heeft precies gaat kosten? Maak dan gebruik van onze handige online calculator. Om u vooraf alvast een goede indicatie te kunnen geven, hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u in een paar simpele stappen heel nauwkeurig de prijs van uw nieuwe keuken berekend. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Bereken kosten

Bekijk ons uitgebreide portfolio keukens

De mogelijkheden in stijl, opstelling en apparatuur zijn tegenwoordig zo groot, dat het best een opgave is om uit al die alternatieven te kiezen. Om u alvast een stukje op weg te helpen, hebben we een grote selectie aan keukens voor u op een rijtje gezet in ons portfolio. Van hoekopstellingen tot eilandkeukens met ingebouwde afzuiging en van traditionele stijlen als landelijk, modern en design tot meer trendy richtingen zoals industrieel of Scandinavisch. Stuk voor stuk prachtige keukens en allemaal gerealiseerd door één van de aangesloten keukenspeciaalzaken. 

Bekijk alle keukens

Ontvang keukeninspiratie
via onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt periodiek waardevolle tips, ideeën en de nieuwste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Aanmelden