Selsiuz

Niets is zo makkelijk als een kokendwaterkraan
7 redenen om een Selsiuz kokendwaterkraan te kiezen

Dat een kokendwaterkraan makkelijk is, weten we allemaal. Je kopje thee is direct klaar, en de pasta kan gelijk in de pan. Maar is zo’n kraan wel zuinig en veilig? En past het wel in mijn keuken? … Het antwoord op die vragen is ja. En de Selsiuz is nog eens betaalbaar ook. Lees de 7 redenen om een Selsiuz kokendwaterkraan te kiezen.

Reden 1.
Maar liefst 5 kleuren

Hoe praktisch een kokend water kraan ook is, je wilt dat de kraan past in je keuken. En bij je smaak. Dat kan bij de Selsiuz eigenlijk niet missen, want door haar tijdloze design past de kraan in iedere stijl. Wat kleur betreft loopt de Selsiuz echt voorop. Naast chroom en rvs is er namelijk ook leverbaar in vier eigentijdse kleuren: Gun Metal, Copper, Gold en Inox. Zo is er altijd een kleur die bij jou past.

Reden 2
De Selsiuz is er in drie modellen

Naast een rond en haaks model is de Selsiuz er ook in de XL uitvoering. De XL heeft een hoge uitloop met een handige spoeldouche met sproeistand. De lage uitloop is voor kokend water.

Reden 3
De Selsiuz is niet duur

Geen addertje onder het gras. De Selsiuz is gewoon echt goed geprijsd. Je hebt al een kraan met boiler vanaf € 699,-.

Reden 4
Het is veilig

De veiligheid wordt gewaarborgd door de drukdraaibediening. Een bediening die voor kinderen te moeilijk is, en waardoor je je als volwassene niet kunt vergissen. Omdat de uitloop dubbelwandig is, komt het kokende water niet in contact met de buitenkant van de uitloop. De kraan wordt dus niet heet na gebruik. De speciale perlator zorgt voor een rustige straal, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor hete spetters.

Reden 5
Met een kokendwaterkraan bespaar je water

Met de kokend water kraan tap je precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. Dankzij het mengventiel (zit bij de Combi en Combi Extra boiler) heb je ook altijd direct warm water, waardoor het water niet lang hoeft door te lopen voordat het op temperatuur is. De twee fase hendel van de Selsiuz Chroom zorgt er zelfs voor dat je minder water verbruikt bij het handen wassen. Want als je hendel opent in de eerste stand, geeft de kraan een waterbesparende straal.

Reden 6
Met de Selsiuz bespaar je energie

Je bespaart met een kokendwaterkraan niet alleen water, maar ook energie. De cv-ketel slaat namelijk bij een single en combi boiler niet aan als je de kraan opent. Ook niet als je warm of kokend water tapt. En zet je de pan op het vuur heb je direct kokend water waardoor de (inductie) kookplaat minder stroom nodig heeft om het water op te warmen. Het spreekt voor zich dat de boiler energielabel A heeft. Bij stilstand betaal je niet meer dan 9 cent per dag. Dat is nog geen 3 tientjes per jaar.

Reden 7
De Selsiuz is ook handig als je geen warmwateraansluiting hebt

Welke boiler je kiest, hangt af van je woning. En van je eigen wensen, natuurlijk. De Selsiuz kan namelijk worden geleverd met drie verschillende boilers: de Single boiler (warm water via de cv-ketel), Combi boiler (warm en kokend water via de boiler) of Combi extra boiler (kokend water en onbeperkt warm water via de boiler). Bij de Combiboiler hoeft geen warmwaterleiding aangesloten te worden.

Meer weten? Maak direct een afspraak

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan