Miele

Maak kennis met de nieuwste
Miele keukenapparatuur

Miele biedt een zeer breed assortiment keukenapparaten aan voor in de keuken - van ovens, stoomovens en kookplaten tot wijnklimaatkasten en inbouwkoffiemachines.

Maak kennis met de nieuwste Miele keuken apparatuur

Miele biedt een zeer breed assortiment keukenapparaten aan voor in de keuken - van ovens, stoomovens en kookplaten tot wijnklimaatkasten en inbouwkoffiemachines.

Koken met stoom
gezond, makkelijk en veelzijdig

Echte kookliefhebbers kennen de voordelen van stomen al. Het is een manier om gerechten te bereiden waarbij geen olie of vet nodig is. Omdat de ingrediënten niet, zoals bij koken, in het water liggen blijven de voedingsstoffen veel beter bewaard. Het voordeel van koken met stoom is dat de vitamines, mineralen, kleur en structuur van het gerecht optimaal bewaard blijven. In de Miele-stoomoven bereid je veel meer dan alleen groenten. Zo kun je complete maaltijden, aardappelen, vis, vlees, rijst, maar ook toetjes bereiden!

Meer weten? Maak een afspraak in de showroom

Ontdek het gemak
van de stoomoven

Met de Miele-stoomoven zorg je ervoor dat alle gerechten eenvoudig slagen. Extra gemak krijg je met het programma ‘Automatisch koken menu’. De stoomoven geeft aan wanneer het volgende deel van de maaltijd toegevoegd kan worden, zodat een complete maaltijd in één keer klaar is om te serveren.

 

Miele stoomovens zijn voorzien 
van een unieke techniek

Het zorgt ervoor dat de stoom snel en gelijkmatig in de bereidingsruimte wordt verspreid (MultiSteam). Kenmerkend is dat de temperatuur zeer nauwkeurig en constant wordt gehouden, ongeacht de hoeveelheid of waar je de pan in de stoomoven plaatst. De ingestelde temperatuur is in zeer korte tijd bereikt en de kooktijden zijn exact hetzelfde als de kooktijden in een pan met water op de kookplaat.

Maak een afspraak voor een demo in de showroom

Jarenlang 
zorgeloos genieten

Miele is al jarenlang toonaangevend op het gebied van keuken apparatuur. Kom langs bij één van de aangesloten keukenzaken en ervaar het zelf!

Kookplaten die het ruimtegevoel
in de keuken versterken

De TwoInOne is de eerste Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Deze kookplaat is dé oplossing voor moderne, open keukens. Doordat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is, heb je optimaal het ruimtegevoel in je keuken. Dankzij de pan- en pangrootteherkenning kun je de pannen overal op deze kookplaat plaatsen.

Het onovertroffen hoge vermogen van 7,3 kW zorgt ervoor dat je perfect kunt wokken. En de sterke en toch stille werkbladafzuiging zorgt daarbij voor het effectief verwijderen van kookluchtjes. De afzuiging reageert automatisch op de instellingen van de kookplaat en past daar het afzuigvermogen op aan. Je kunt je volledig richten op de bereiding van je gerecht.

Meer weten? Maak een afspraak met een specialist

Het beste van
twee producten

Een geweldige inductiekookplaat met vooruitstrevende in het werkblad geïntegreerde afzuiging.

Greeploze
apparaten

Miele is onderscheidend in de markt. Het resultaat is apparatuur die qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op het huidige ideaalbeeld van een keuken is afgestemd. Zo heeft Miele inbouwapparaten die volledig greeploos zijn.

Wanneer meerdere Miele-apparaten met elkaar gecombineerd worden, ontstaat er altijd een strak design en een harmonieus beeld. De bediening is vergelijkbaar met de bediening van een smartphone. Door sensortoetsen licht aan te raken open je ieder apparaat. De vaatwasser open je door twee keer op de deur te kloppen.

Met de greeploze apparaten van Miele krijgt de keuken een exclusief en tijdloos design.