Kokendwaterkranen

Ontdek het gemak van een Selsiuz kokendwaterkraan

De Selsiuz kokendwaterkraan is mooi, veilig én ideaal. In een handomdraai een kop thee serveren, tomaten ontvellen of pasta bereiden. De unieke bediening van de kraan zorgt ervoor dat kinderen geen kokend water kunnen tappen en dankzij de ‘safe touch’ functie wordt de uitloop bij gebruik van kokend water niet heet. De Selsiuz heeft bovendien energielabel A, waardoor het verbruik nog geen 8 cent per dag kost. De kraan is nu niet alleen verkrijgbaar in vijf modellen en zes kleuren, maar is zelfs leverbaar met spoelbakken in dezelfde kleur. Zo maakt u uw keuken niet alleen extra functioneel, maar ook extra stijlvol!

 

Selsiuz design by Osiris

Top interieurontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor het merk Selsiuz een kokendwaterkraan ontworpen. Selsiuz staat namelijk voor méér dan gemak in de keuken; de kraan is ook een designelement. Door zijn kleur, maar ook door de vormgeving, waarbij ambacht én innovatie het uitgangspunt vormen. En dat is precies waarom Osiris bekendstaat. Een perfecte samenwerking dus, die resulteerde in de Cone Counter.

De Cone kokendwaterkraan biedt de perfecte balans tussen speelsheid en verstilling. De archetypische conische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design. De Cone Counter heeft een elektronische bediening. Het uiterst gebruiksvriendelijk en veilige Click Click GO systeem is ingebouwd in de het keukenblad.

Zoek direct de dichtstbijzijnde dealer

De kraan in de hoofdrol
In design en functionaliteit

Het middelpunt van de keuken? Wat ons betreft de kraan. Dat een prachtige eyecatcher voor de keuken kan zijn. Met Lanesto biedt Dekker Zevenhuizen tijdloos rvs modellen in verschillende kleuren: Gun Metal, Copper en Gold.

Kies je voor meer functionaliteit dan komt de Selsiuz in beeld. Deze alles in een kraan biedt kokend, bruisend en gekoeld water en is er in verschillende modellen en kleuren. En als je de kraan in de belangstelling zet, kies je natuurlijk een spoelbak in bijpassende kleur.

Niet alleen de perfecte match tussen kraan en spoelbak doet er toe. Lanesto biedt ook nog eens bijpassende accessoires zoals een bodemrekje, vaatdoekhouder en zeepdispenser. De combinatie is de kers op de taart.

Unieke 4-in-1-functionaliteit
in nieuwste kraan van Selsiuz

Selsiuz introduceert een 4-in-1-kraan. Dit model ‘Cool’ heeft het kenmerkende Selsiuz design en komt nu op de markt. Het tappen van bruisend water is dé succesfactor bij dit nieuwste model. Logisch ook! Het drinken van bruisend water is immers hartstikke gezond én er is veel vraag naar. Natuurlijk gaan duurzaamheid én het voorkomen van onnodige verspilling van water hand-in-hand bij alle modellen van Selsiuz en dus ook bij de 4-in-1. Immers, door middel van de Selsiuz app kan de gebruiker de kraan naar eigen wens instellen. Van bijvoorbeeld het bepalen van de dosering per keer tot aan de temperatuur van het gekoelde water.

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan