Siemens

Een wijnkoelkast voorzien van
state of the art technologie

Met een Siemens CI24WP02 wijnkoelkast kiest u voor een apparaat met een gegarandeerde lange levensduur, bovengemiddelde gebruiksvriendelijkheid en vernuftige technologiëen. Zo springt de verlichting van de koelkast al aan bij aanraking van alleen al het handvat.

Gewaarborgde kwaliteit van uw wijn
Dankzij superkoelen zakt de temperatuur in de kast tijdelijk als er flessen met een hogere temperatuur bij worden geplaatst. In combinatie met de goede isolatie zorgt dit ervoor dat de producten altijd op temperatuur en dus verser blijven. En dat geldt voor alle 98 flessen wijn die in deze wijnkoelkast passen

Meer weten? Maak een afspraak

Vul deze XXL-vaatwasser
met gemak na een diner met 14 personen

De Siemens SX736X03ME is een volledig integreerbare vaatwasser die beschikt over 6 programma’s.aan te vullen met 3 handige functies: VarioSpeed Plus, IntensiveZone en ExtraDroog. Bovendien weet de slimme AquaSensor hoe vuil jouw vaat is en past de hoeveelheid water hierop aan.

Optimale flexibiliteit
Deze XXL-vaatwasser heeft ruimte voor een vuile vaat na een diner met wel 14 personen en zorgt ervoor dat deze met gemak in te ruimen is dankzij de flexibele VarioFlex-korven. Met RackMatic kun je de korven gemakkelijk in 3 verschillende hoogtes verstellen zodat het inruimen een fluitje van een cent wordt. InfoLight projecteert een blauw licht op jouw keukenvloer zodra het gekozen programma begint en zodra het blauwe licht uit is, weet jij dat het programma klaar is.

Meer informatie? Neem contact met ons op

De perfecte optelsom van een
kookplaat, afzuiging en inspiratie:
het inductionAir systeem.

Het Siemens iQ700 inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een flexInduction kookplaat met revolutionaire geïntegreerde afzuiging. De kookplaat en geïntegreerde afzuigkap komen perfect samen in één apparaat met een elegant en oogstrelend design.

Functioneel geïntegreerd
Het inductionAir systeem is gemakkelijk te installeren en vereist weinig ruimte. Het merendeel van de kastruimte onder het werkblad blijft behouden en kan worden gebruikt voor standaardformaat laden. Hierdoor blijft de benodigde opbergruimte voor pannen en overig keukengerei behouden. Wat uw plannen ook zijn: het inductionAir systeem maakt het mogelijk.

Meer weten over dit systeem? Maak een afspraak

Benadruk het
buitengewone

Bij Siemens staat innovatie altijd hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er altijd gestreefd naar een perfect design.

Geschikt voor luchtafvoer
en recirculatie

Het inductionAir systeem is zowel geschikt voor luchtafvoer als recirculatie. Bij luchtafvoer worden de kookdampen direct vanuit de keuken naar buiten afgevoerd. Bij recirculatie worden kookdampen en ongewenste geuren geneutraliseerd en wordt alleen schone lucht weer teruggeblazen. Groot voordeel van dit systeem is dat er geen afvoer naar buiten benodigd is. Hierdoor is het inductionAir systeem uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een kookeiland.

Optimale flexibiliteit
Het iQ700 inductionAir systeem is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een teppanyaki of grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen.

Meer weten? Maak een afspraak in de showroom

Altijd in contact met
uw huishouden

Siemens Home Connect maakt het mogelijk om de apparaten op afstand te bedienen en te monitoren met behulp van een smartphone of tablet. Zo kan er bijvoorbeeld via de speciale app gebruik worden gemaakt van het digitale receptenboek. Bij het recept worden niet alleen de ingrediënten en bereidingswijze omschreven, maar wordt ook het juiste ovenprogramma met instellingen weergegeven. Deze instellingen kunnen vervolgens direct via de app naar de oven worden gestuurd. Zo bereidt u nóg gemakkelijker een nieuw gerecht.

 

Partners om verbinding mee te maken
Uw leven in scene gezet
met Siemens Home Connect

Met Home Connect is het ook mogelijk om verbinding te maken met andere slimme met WiFi-verbonden apparaten. Hierdoor zijn handelingen van verschillende apparaten aan elkaar te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw verlichting te laten knipperen wanneer een ovenprogramma gereed is.

Als overtreffende trap is het mogelijk om deze handelingen samen te voegen in een scenario. Denk hierbij aan een ontbijtscenario op zondagochtend waarbij uw oven begint met voorverwarmen voor het bakken van broodje, gelijktijdig gaat uw sfeerverlichting in de woonkamer aan, uw favoriete muziek begint te spelen en een verse kop espresso staat klaar onder uw inbouw espresso apparaat. Een scenario is te starten met één druk op de knop en geheel naar eigen wens in te richten.

Meer weten? Maak een afspraak met een specialist