Een keuken speciaal voor Dave en Rosa

Rosa (28) en Dave (29) houden van reizen, in hun robuuste keuken, bereiden ze gerechten van over de hele wereld. “Onze keuken is totaal niet standaard.”

Rosa: “We houden van reizen en laten ons onderweg inspireren door kleuren en materialen. Van de foto’s van onze mooiste trips hebben we een moodboard samengesteld op basis daarvan hebben we het huis ingericht, dit is het resultaat.”

Dave: “Details zijn belangrijk voor ons, zoals de groeven in het stenen aanrechtblad en de betegelde nis. Het is subtiel, maar tegelijk een eyecatcher. Het aanrechtblad komt uit een speciale steenfabriek. Dit soort bijzondere details maken dat onze keuken totaal niet standaard is geworden, maar echt een heel eigen karakter heeft.”

Rosa: “Op reis eten we altijd buiten de deur, thuis koken we dan graag de gerechten uit keukens van de verschillende landen waar we zijn geweest. Omdat we zo van koken houden is de keuken uitgerust met allemaal goede apparatuur, zoals een goede oven, een magnetron en een luxe espressomachine. We houden van kwaliteit en vinden het niet erg om daar dan ook iets meer aan uitgeven. Onze collectie pannen hebben we gekocht op een bazar in Marokko.”

Dave: “Ik word heel blij van de combinatie van ruig baksteen, hout en beton. Het geeft de keuken een stoere en tegelijk warme uitstraling. Je zou hier in New York kunnen zijn, maar ook op Ibiza of Bali. Dit was precies wat we zochten, daarbij zijn we goed geadviseerd bij Uw Keukenspeciaalzaak, zij hebben echt geluisterd naar wat wij wilden en zijn met onze ideeën aan de slag gegaan.”

Rosa: “We proberen zo vaak mogelijk te reizen, maar juist omdat we veel onderweg zijn is het belangrijk dat ons appartement echt een basis is, een prettig thuis om altijd weer naar terug te keren.”

Lees meer verhalen van klanten