Een keuken speciaal voor Marijn en Lisa

Een keuken speciaal voor Marijn en Lisa

Lisa (33) en Marijn (32) kozen voor een open minimalistische keuken maar met een opvallend detail.

Lisa: “We hebben gekozen voor een open keuken, dat zorgt ervoor dat het een plek is die echt bij de rest van het huis hoort.”

Marijn: “De inrichting is strak, we houden van overzicht, met weinig tierelantijnen en poespas. Voor ons is het vooral belangrijk dat de keuken functioneel is. De geruisloze lades zijn geïntegreerd in het kookeiland en super handig.”

Lisa: “Omdat het zo’n minimalistische keuken is, vonden we dat er wel plek was voor een in het oog springend detail; de fotoprint van de rode pepers op de wand. We hebben er even over nagedacht of we het wel moesten doen, maar nu zijn we er allebei heel blij mee. Het geeft onze keuken letterlijk en figuurlijk wat meer pit.”

Marijn: “Voor de wasbak kozen we voor een kraan waarmee je ook kunt spoelen, onze borden gaan daardoor vrijwel schoon de vaatwasser in, haha.”

Lisa: “Ik werk thuis, ik ben opruimcoach, het liefste zit ik aan de keukentafel, het is mijn favoriete plek in huis. Via de keuken kijk je zo de tuin in, heel inspirerend. Tussendoor zet ik een kop thee en loop ik even naar buiten.”

Marijn: “Door de ramen naar de tuin en het dakraam is het altijd licht in de keuken. In de zomer is het hier ook heerlijk rustgevend, met de openstaande keukendeuren en alleen het geluid van de vogeltjes.”

Lisa: “Na het werk drinken we meestal een wijntje en dan nemen we de dag door. Daarna koken we samen het avondeten, dat vinden we allebei heel ontspannend om te doen. Na het eten ruimen we alles meteen netjes op, ik ruim de vaatwasser in, Marijn is meer van het poetsen. Een ontplofte keuken zul je hier niet snel aantreffen.”

 

Lees meer verhalen van klanten