Een keuken speciaal voor Miriam en Sam

Een keuken speciaal voor Miriam en Sam.

Sam (47) en Miriam (41) houden van de goede dingen in het leven: design, wijn, koffie en lekker eten. “De wijnklimaatkast is een geweldige aanschaf.”

Sam: “Design speelt een grote rol in ons leven en dus ook in ons huis. We omringen ons graag met mooie spullen, van kunst en gebruiksvoorwerpen en van meubels tot kleding. Zoals de designlamp boven het kookeiland, een aanschaf waar ik heel blij mee ben. Ik begin de dag niet zonder een Italiaanse espresso of twee, dus een een goed koffiezetapparaat was ook een must.”

Miriam: “We hebben samen een wijncursus gedaan en maken regelmatig reizen naar franse of italiaanse wijngebieden, daar bezoeken we wijnmakers. Veel wijnen en champagne die we hebben gekocht bewaren we op de juiste temperatuur in de wijnklimaatkast, echt een geweldige aanschaf.”

Sam: “De klassieke print van Vermeer, Het meisje met de parel, zorgt voor een mooi contrast met de matzwarte, strakke keuken. Het geeft de ruimte veel sfeer, net als de warm houten achterwand en het visgraatparket dat door het hele huis loopt.”

Miriam: “We gaan vaak uit eten, maar als we thuis zijn ben ik meestal ben ik degene die kookt. Sam vindt het leuk om het snijwerk te doen en kocht speciaal daarom een serieuze messenset.”

Sam: “Een goed mes maakt koken ook veel leuker. Omdat we vaak uit eten gaan, proberen we thuis zo gezond mogelijk te eten, met veel verse groenten, kruiden en fruit.”

Miriam: “Er is een ding waar je me ‘s nachts wakker voor kunt maken en dat is chocolade. Het I love chocolate bord kreeg ik voor mijn verjaardag van Sam omdat ik zo’n enorme chocoholic ben.”

Sam: “Er is veel kastruimte om de keukenspullen in op te bergen, ook in het kookeiland. Op die manier houden we de keuken strak en netjes.”

Lees meer verhalen van klanten