Een keuken speciaal voor Robert en Sanne

Een keuken speciaal voor Robert en Sanne

Robert (35) en Sanne (33) wonen met hun dochtertje Lin in een voormalige boerenschuur. “We hebben gekozen voor een landelijke inrichting.”

Sanne: “We waren op slag verliefd op dit huis, vroeger was dit een boerenschuur, die hoorde bij de boerderij hier verderop. We hebben de schuur verbouwd en er dakramen in laten zetten voor extra licht. De originele stalen pilaren en steunbalken geven de keuken een stoere uitstraling. We hebben gekozen voor een landelijke inrichting, met veel hout en natuurlijke materialen, dat past goed bij het geheel.”

Robert: “Het is er altijd een gezellige chaos met overal potten en pannen. In de keuken mag geleefd, gegeten, geknoeid en gespeeld worden. Het liefste willen we een groot gezin, met nog drie broertjes of zusjes voor Lin, we zijn daar alvast goed op voorbereid, met twee robuuste fornuizen! In de keuken wordt de houten vloer onderbroken door tegels, dat ziet er niet alleen leuk uit, het is ook makkelijker schoon te houden. De cooker, met kokend heet water rechtstreeks uit de kraan, is ook heel praktisch tijdens het koken.”

Sanne: “Lin en haar vriendinnen vinden het leuk om met mij cupcakes of pannenkoeken te bakken. Op een rommelmarkt in Frankrijk hebben een speciale plaat op de kop getikt om crêpes en flensjes te kunnen maken. Op zondag ontbijten we altijd heel uitgebreid, onder andere met pannenkoeken met blauwe bessen en poedersuiker en eitjes van de boer.”

Robert: “Er komen altijd de lekkerste geuren uit de keuken. Meestal eten we ook aan het keukeneiland op de comfortabele barkrukken. Sanne en Lin maken na het eten vaak samen een toetje.”

Sanne: “Vanuit de keuken kijken we zo over de weilanden, met koeien en paarden. Dit is echt ons droomhuis, met een droom van een keuken.”

Lees meer verhalen van klanten