Vaatwassers

Bespaar water én energie

De nieuwste vaatwassers zijn erg zuinig met water én stroom. De meest zuinige modellen hebben een energie-efficiëntieklasse A(++). Door gebruik te maken van de zogenoemde ECO-programma's in de vaatwasser is het waterverbruik tot 8,9 liter gereduceerd. Daardoor is ook minder energie nodig voor het opwarmen – en u profiteert van een energiezuinige vaatwasser. De waterbesparing wordt mogelijk gemaakt door een intelligent gevormd watertoevoersysteem en een nieuw, zeer zuinig filtersysteem. Extra isolatie reduceert warmteverlies en daarmee de energie die nodig is om het water op te warmen.

 

Innovatieve technologieën

Naast het stijlvolle en strakke design zorgen nieuwe technologieën er ook voor dat uw vaat spik en span uit de vaatwasser komt. Bijvoorbeeld de Perfect GlassCare technologie die ervoor zorgt dat uw glazen middels een zacht en behoedzaam programma perfect gereinigd.

Er zijn tegenwoordig zelfs vaatwassers die een automatische doseringsfunctie hebben. Vaatwasser en poeder zijn daardoor een precies op elkaar afgestemd systeem – er wordt afhankelijk van het programma en op het optimale tijdstip gedoseerd.

Vraag nu gratis ons
'speciaal boek voor u' aan!

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.

Vraag direct aan