Kies voor Uw KeukenSpeciaalzaak

Alleen het beste, speciaal voor u

Vakmanschap. Vertrouwen. Kwaliteit. Jarenlange garantie. Uw KeukenSpeciaalzaak gaat alleen voor het allerbeste, ongeacht uw budget. We hebben de beste vakmensen, we werken met de mooiste designs, de beste merken, ons hout is duurzaam geteeld en van de beste kwaliteit. Daar staan wij voor als kwaliteitslabel. En dat allemaal speciaal gemaakt voor u!

Wij ontwerpen keukens in de mooiste designs

Ga voor een strak design, een industriële look, kies klassiek, landelijk, of modern. Welke stijl u ook zoekt, wij ontwerpen uw droomkeuken. Op maat, speciaal voor u. We hebben de beste designers in huis en we werken uitsluitend met topmerken, met een veelzijdig aanbod. Uiteraard met de laatste trends. Kortom, alles is mogelijk! Bekijk de keukens die we eerder gerealiseerd hebben voor meer inspiratie.

Meer keukeninspiratie

Keukens van kwaliteit gemaakt door de beste vakmensen

Wij werken alleen met vakmensen. Dat merkt u. Het ontwerp, ons advies, de tekeningen, de montage, installatie en natuurlijk het materiaal van de keuken. Alles is van de beste kwaliteit. Uw KeukenSpeciaalzaak is een kwaliteitslabel voor alleen de beste keukenzaken. We hanteren strenge voorwaarden, zoals goed opgeleide mensen. Zo bent u gegarandeerd van uitsluitend vakwerk! Samen brengen we uw droomkeuken tot leven en we installeren ‘m zonder stress, speciaal voor u.

Meer vakmanschap

Bakken in een keuken met de beste apparatuur

Een feest! Dat is bakken en koken in een keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak. We werken namelijk met vier topmerken keukenapparatuur: AEG, ATAG, Miele en Siemens. Bij ons bent u dan ook verzekerd van de nieuwste, innovatieve apparatuur. Koken, afzuigen, bakken, koelen, vriezen en (kokend)waterkranen. En dat jarenlang, want goede keukenapparatuur gaat lang mee. En natuurlijk wordt onze apparatuur door echte vakmensen geplaatst, speciaal voor u.

Meer apparatuur

Wij werken met duurzaam geteeld hout van de beste kwaliteit

Een mooie keuken is een duurzame keuken. Wij hebben niet alleen oog voor design, maar ook voor het milieu. Ons hout is duurzaam geteeld en heeft het FSC-keurmerk. In ons assortiment keukenapparatuur kunt u veel duurzame keuzes maken. Kies bijvoorbeeld voor apparatuur die minder water en elektriciteit verbruiken, ga voor een slim afvalsorteersysteem en kook voortaan op inductie. Slimme, duurzame opties waar we u graag in adviseren.

Meer duurzaamheidstips