Baars Topkeukens
heeft een Speciaal Boek
voor u geschreven

Een speciaal keukenhandboek vol handige tips en informatie over het kopen van uw nieuwe keuken.

Welkom bij Baars Topkeukens

Bij Baars Topkeukens krijgt u alle persoonlijke aandacht die bij de aanschaf van uw droomkeuken nodig is. Bij het ontwerp maken wij gebruik van de modernste technieken, zodat u via de computer virtueel door uw nieuwe keuken kunt lopen. Heeft u uw keuken uitgekozen, dan krijgt u van ons een gespecificeerde prijsopgave en maken we heldere afspraken over de plaatsing en montage. Wij leveren op het afgesproken tijdstip en mocht na plaatsing onverhoopt iets aan uw keuken mankeren, dan kunt u er uiteraard op vertrouwen dat onze service niet eindigt bij de voordeur. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit met jarenlange garantie en kunnen door ons uitgebalanceerde leveringspakket voor elke beurs een optimale prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Een voorproefje van onze keukens

Bereken zelf de prijs
van uw droomkeuken

Wij bewijzen graag dat een speciaalzaak niet duurder hoeft te zijn. Bereken in enkele minuten alvast wat uw droomkeuken ongeveer gaat kosten.

Wij werken met de modernste technieken om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Zo kunt u digitaal door uw keuken lopen en aanpassingen laten doorvoeren tot alles volledig naar uw wens is. Uiteraard helpen we u daarbij de juiste keuzes te maken.

Baars Topkeukens
Wegtersweg 14-16
7556 BR Hengelo
Tel: 074-242 4257
Email: javascript required

Benieuwd naar
uw droomkeuken?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze vriendelijke specialisten.