Het laatste keuken nieuws
van ons speciaal voor u

Een keuken kopen kan best lastig zijn. Wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Uw Keukenspeciaalzaak helpt u graag met deze zoektocht. Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips, ideeën en de laatste trends op het gebied van keukens en apparatuur.

Filters

Sous vide koken

Sous vide koken in uw eigen keuken? Lange tijd leek het een droom maar inmiddels zijn er een aantal leveranciers die het mogelijk maken om thuis sous vide te koken. Benieuwd wat het inhoudt en waarom het zo populair is? Ga er lekker voor zitten want speciaal voor u hebben wij de belangrijkste informatie over sous vide voor u verzameld.

Koken met wijn

Met de feestdagen geven we onszelf een goede reden om uit te pakken. Met cadeaus, met decoratie en natuurlijk met het koken voor familie en vrienden. Gerechten koken met wijn is dan een mooi moment om je gezelschap mee te verwennen.

Handige barbecue tips

Grillen, roken, bakken of langzaam garen; buiten koken wordt een feest met een barbecue in uw tuin of op uw balkon! Speciale barbecue tips en weetjes delen wij graag met u en daarom een heel barbecue artikel zodat u goed voorbereid het barbecue seizoen in kunt.

Voor elke bereiding de juiste tools

Of u nou een liefhebber bent van koken, bakken of grillen? Met de juiste keukenapparatuur én functionele keukenaccessoires van BergHOFF wordt het één groot feest.

Een Speciaal Boek
voor keukenkopers

Bestel ons GRATIS keukenboek

Inspiratie voor uw keuken?

Bekijk ons portfolio met
eerder gerealiseerde keukens
in alle stijlen

Bekijk ons portfolio

Bereken eenvoudig
uw keukenprijs

Start calculatie