Pluspunten Uw KeukenSpeciaalzaak

De pluspunten van uw KeukenSpeciaalzaak

Het kopen van een keuken is niet iets wat u dagelijks doet en kan best lastig zijn. Wanneer u een keuken koopt bij een keukenspeciaalzaak met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak, bent u gegarandeerd van een topkwaliteit keuken die helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen. Om het keurmerk te mogen voeren, moet iedere ondernemer voldoen aan een aantal strenge eisen.

Benieuwd hoe Uw KeukenSpeciaalzaak voor u het verschil kan maken? In dit blog vertellen we u meer over de pluspunten van een keuken kopen bij uw KeukenSpeciaalzaak.

Uw garantie op de beste aankoop

Uw KeukenSpeciaalzaak is niet zomaar een kwaliteitslabel voor keukenzaken. Alleen de meest betrouwbare keukenspeciaalzaken komen in aanmerking en deze worden jaarlijks gekeurd op 6 belangrijke punten zoals de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen en een klantwaardering van minimaal een 8.0. Ook is een goed garantiebeleid onderdeel van deze keuring. Zo bent u altijd verzekerd van 5 jaar garantie of meer.

Een keuken kopen zoals ù dat wilt

Iedere klant is speciaal en zo is ook iedere keuken speciaal. Want wat vindt u zelf mooi, wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet het geheel er eigenlijk uit? Bij Uw KeukenSpeciaalzaak helpen we u graag met deze zoektocht: we nemen u mee in de laatste keukentrends en inventariseren uw wensen in een uitgebreid adviesgesprek. Hoe bijzonder of ‘gewoon’ uw wensen ook zijn, Uw KeukenSpeciaalzaak ontwerpt altijd de keuken die voor 100% bij u past.

Vakkundig van advies tot montage

Bij Uw KeukenSpeciaalzaak werken we met goed opgeleide vakmensen. Zo kunt u rekenen op het beste advies, een persoonlijk ontwerp en verregaande service. Ook met onze vakkundige monteurs, u kunt er altijd van uitgaan dat de montage van uw nieuwe keuken op een professionele manier wordt gedaan. Dit alles maakt onze dienstverlening wel beter, maar niet per definitie duurder dan een gewone keukenwinkel of formuleketen.

   

Passie voor keukens, maar ook voor u

Uw KeukenSpeciaalzaak gaat niets uit de weg om u als klant tevreden te houden. We zijn pas klaar als uw keuken perfect is gemonteerd. Dus geen half werk, geen halve keukens waar onderdelen ontbreken en geen schreeuwerige aanbiedingen die later toch minder voordelig blijken. Zo is het altijd prettig zaken doen met Uw KeukenSpeciaalzaak. Dit bewijzen we ook met het feit dat alle Uw KeukenSpeciaalzaken een score van minimaal een 8.0 hebben op klanttevredenheid.

Ervaar het zelf!

Bent u van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen? Ervaar zelf de pluspunten van Uw KeukenSpeciaalzaak: Kom langs bij Uw Keukenspeciaalzaak in de buurt en laat u adviseren. Ontdek uw dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak!